Petiție online: închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a bătut nepotul în parc. Băiatul are fisură craniană | Demamici.ro

Petiție online: închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a bătut nepotul în parc. Băiatul are fisură craniană

Petiție online: închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a bătut nepotul în parc. Băiatul are fisură craniană. Cazul băiatului de la Hunedoara, lovit cu bestialitate de propriul său unchi, în timp ce se afla în parc, a stârnit oroare în rândul părinților.

Minorul în vârstă de 13 ani a fost smuls, la propriu, cu ambele mâini, târât pe jos și lovit de către bărbatul care îi este și rudă.

Părinții, care se aflau în acel moment în parc, au asistat la scenele de groază, însă, nicio persoană nu a reacționat. Abia după ce micuțul a fos trântit, o femeie a venit lângă el.

Petiție online: închisoare pe viață pentru bărbatul care și-a bătut nepotul în parc. Băiatul are fisură craniană

Reacțiile, însă, au fost mult mai vehemente în mediul online. O petiție care propune condamnarea pe viață a agresorului a început deja să strângă semnături și peste 15.000 de persoane au semnat deja această petiție.

„Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat direct fără judecată!”, se arată în petiție.

Copilul a ajuns la spital cu fisură craniană

În timp ce agresorul a fost reținut, urmând să fie audiat, victima a fost transportată la spital, pentru a primi îngrijirile necesare.

La prima vedere, copilul părea că nu a suferit leziuni grave, iar medicii au decis să îl păstreze preventiv în spital, peste noapte.

În urma unor investigații mai amănunțite, s-a constatat că băiatul în vârstă de 13 ani a suferit o fisură craniană la impactul cu solul.

Vezi si: Naștere în Moinești, Bacău. Alina a povestit cu detalii experiența traumatizantă prin care a trecut | Demamici.ro

Vezi si: Mama a zece copii a murit la nastere in Maternitatea Bega din Timisoara. Poveste reala relatata de „Anonima de dincolo de ocean” | Demamici.ro