O mama a nascut un bebelus de 6100 grame: „Toata lumea din sala de nasteri se minuna!” | Demamici.ro

O mama a nascut un bebelus de 6100 grame:

O mama a nascut un bebelus de 6100 grame. O mama din Florida a nascut un bebelus de 6,1 kilograme. Este al treilea copil al familiei si, de altfel, si cel mai voinic.

Christine Corbitt, o mamica din Florida, a adus pe lume cel de-al treilea junior al familiei, cantarind o greutate record. Primii doi bebelusi au venit si ei pe lume ceva mai binefacuti – 4 kilograme, respectiv, 4,5 kilograme, insa Christine nu s-ar fi asteptat ca urmatorul sa sara de acest prag.

Micuta (mare) Carleigh Brooke Corbitt l-a surprins pana si pe medicul obstetrician. A fost cel mai mare bebelus pe care Dr. Eric Edelenbos l-a adus pe lume.

O mama a nascut un bebelus de 6 kilograme

Vezi si: Nou nascut de 6,9 kg a intrecut toate recordurile maternitatii din New York! Mama mai are 2 copii | Demamici.ro

Data fiind greutatea mare a fatului, echipa medicala a decis ca nasterea sa se faca prin cezariana.

„Cand au scos copilul toata lumea din sala de nasteri se minune. „Doamne, Dumnezeule!”, auzeam incontinuu in jurul meu. In timp ce il scoteau simteam ca nu se mai termina”, a povestit mamica, potrivit waterballoon.me.

Imediat dupa ce a venit pe lume, medicul si asistentele s-au minunat de greutatea fetitei.

O mama a nascut un bebelus de 6 kilograme

„Cand mi-au pus fetita in brate si mi-au spus ca are 6 kilograme nu mi-a venit sa cred. A trebuit sa iau legatura si cu firma de pampersi sa ii rog sa ne ajute cu scutece pe marimea ei”, a mai spus Christine despre bebelusul ei, care a venit pe lume cu o greutate dubla fata de media bebelusilor de sex feminin.