O gravidă a alergat 1,6 km în mai puțin de 6 minute, chiar înainte să nască VIDEO | Demamici.ro

O gravidă a alergat 1,6 km în puțin de 6 minute, cu puțin timp înainte să nască

O gravidă a alergat 1,6 km în mai puțin de 6 minute, chiar înainte să nască. Dacă pentru majoritatea femeilor ultimul trimestru de sarcină este unul cu mult repaus și dificultăți de deplasare, o tânără însărcinată a reușit să impresioneze o lume întreagă cu micul ei record.

Sportiva McKenna Myler a reușit cu succes să alerge nu mai puțin de 1,6 kilometri în câteva minute, deși doar câteva zile o mai despărțeau de ziua programată pentru naștere.

Totul a pornit de la un pariu dintre ea și soțul ei la începutul sarcinii. Myler și-a pariat soția cu 100 de dolari în a doua lună de sarcină că va fi capabilă să alerge „1,6 km în 8 minute în a noua lună de sarcină”.

Proba de foc a fost filmată de soțul sportivei, iar clipul postat pe internet în aceeași zi, 14 octombrie. Pe data de 19 octombrie, doar 5 zile mai târziu, McKenna Myler era programată să nască.

O gravidă a alergat 1,6 km în mai puțin de 6 minute, chiar înainte să nască. Sportul în sarcină, periculos sau nu?

Sportiva de performanță, McKenna Myler a fost riguroasă cu antrenamentele ei, chiar și după ce a aflat că este însărcinată.

Totuși, ea a avut grijă la exerciții, astfel încât torsiunea pelviană și greutatea adăugată să nu provoace vătămări.

Myler a mai explicat că medicii i-au susținut rutinele de fitness din timpul sarcinii. Dacă o persoană normală poate parcurge distanța de 1,6 kilometri într-o medie de 9-10 minute, tânăra mămică a parcurs-o în aproape jumătate din timp.

Astfel, ea a reușit să impresioneze nu doar multe femei însărcinate, dar și pasionații de sport și fitness din întreaga lume.

„Sincer, habar n-aveam că voi fi capabil să alerg în acel moment până la sfârșitul sarcinii ”, a declarat Myler LadBible.

La data de 19 octombrie, McKenna Myler a adus pe lume un băiețel.

Vezi si: O mama atleta a muls jumatate de litru de lapte, in timp ce alerga la maraton | Demamici.ro

Vezi si: Adevarul despre cat de solicitanta e nasterea pentru corp. Nu toate femeile se recupereaza repede si usor dupa nastere | Demamici.ro