Noi episoade din serialul „Mickey Mouse: casa distracției” au premiera la Disney Junior | Demamici.ro

Noi episoade din serialul „Mickey Mouse: casa distracției” au premiera la Disney Junior | Demamici.ro

Noi episoade din serialul „Mickey Mouse: casa distracției” au premiera la Disney Junior. Serialul îi are în centrul său pe Mickey Mouse, cel mai îndrăgit personaj al preșcolarilor, alături de prietenii săi – Minnie, Goofy, Donald, Daisy și Pluto. De data aceasta, li se alătură Chicot, o casă magică și zglobie, ce îi poartă pe cei șase în tot soiul de aventuri, către lumi imaginare.

Noul personaj, Chicot, se poate transforma în orice – o navă-rachetă, un vapor cu aburi sau o atracție din parcul de distracții – și îi conduce pe Mickey și prietenii săi prin tot felul de aventuri amuzante. Scările magice din interiorul casei poartă echipajul către porți magice ce se deschid spre lumi de fantezie. Odată transportați pe aceste noi meleaguri, Mickey și prietenii săi sunt transformați în personaje specifice fiecărei lumi unde ajung, permițându-le astfel să facă față oricărei provocări. Fie că se transformă în cavaleri medievali, regi și regine, cowboys și cowgirls sau chiar sirene, Mickey și prietenii săi sunt dornici să ia parte la noi aventuri împreună.

Producția este menită să îi ajute pe copii să își dezvolte creativitatea, încurajează împlinirea dorințelor și include lecții sociale și emoționale despre prietenie și ingeniozitate relevante pentru micuții telespectatori.
Curiozitatea, umorul și bucuria descoperirii sunt teme esențiale ale seriei, în timp ce Mickey și prietenii săi explorează diverse locuri și întâlnesc noi prieteni în aventurile lor.

Ca în toate serialele Disney Junior, muzica are un rol important. Fiecare episod prezintă două povești a câte 11 minute, separate printr-o melodie care te face pur și simplu să vrei să dansezi.

Phil Weinstein este producător executiv și director supervizor, Thomas Hart este co-producător executiv și editor supervizor de povești, iar Mark Drop este story editor, toate de la „Mickey și piloții de curse” nominalizat la Emmy®. Câștigătorul premiului Emmy, Alan Bodner („Aventura încâlcită a lui Rapunzel”) este director artistic, iar Steve Walby („Mickey Mouse: Aventuri Încurcate”) este producător. Beau Black („Garda Felină”) este compozitorul și co-autorul melodiilor originale, împreună cu Loren Hoskins („Jake și pirații din Tara de Nicăieri”). Serialul este o producție a Disney Television Animation.

Puteți urmări câteva secvențe din noul serial AICI.

Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale. Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără Bluey, Pa, Eroii în Pijama.