„Evrica”, un nou serial animat, are premiera la Disney Junior | Demamici.ro

„Evrica”, un nou serial animat, are premiera la Disney Junior | Demamici.ro

„Evrica”, un nou serial animat, are premiera la Disney Junior. Un nou serial animat pentru preșcolari, „Evrica”, debutează la Disney Junior pe 10 septembrie, la ora 13:00. Serialul plin de aventuri o are în centrul său pe micuța inventatoare talentată Evrica dintr-o lume fantastică preistorică. Evrica își folosește gândirea creativă, pentru a concepe invenții și instrumente menite să facă lumea în care trăiește un loc mai bun, mai modern.

Curiozitatea, muzica și bucuria descoperirii sunt teme esențiale ale seriei create de autoarea și ilustratoarea Niamh Sharkey și de producătorul serialului „Doctorița Plușica”, Norton Virgien. Fiecare episod plin de muzică încorporează elemente STEM/STEAM, încurajând gândirea creativă.

Împreună cu prietenii săi și îndrăgitul animal de companie care este un mamut, și cu ajutorul părinților care o susțin tot timpul, Evrica învață să accepte că nu este obișnuită… ci este extraordinară. Astfel micuții telespectatori vor învăța că și ei își pot folosi propria imaginație pentru a crea lucruri uimitoare.

Noul serial prezintă un mediu vibrant și incluziv, are o distribuție bogată și diversă de personaje și o protagonistă rezilientă care, în ciuda faptului că trăiește într-o altă epocă, este un model uimitor. Serialul „Evrica” își propune să încurajeze creativitatea, inovația și acceptarea în rândul micilor telespectatori.

“Evrica” este produs de studioul de animație nominalizat la Premiul Oscar®, Brown Bag Films, care a realizat „Doctorița Plușica”, serialul de animație care a contribuit la deschiderea drumului pentru diverse modele feminine pe micul ecran în divertismentul preșcolar.

Noi episoade se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică de la 13:00.

„Evrica”, un nou serial animat, are premiera la Disney Junior. Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care multe generaţii o au cu poveştile şi personajele Disney, clasice sau contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani.

Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.

Printre cele mai îndrăgite seriale de la Disney Junior se numără Mickey Mouse: Casa distracției, Prietenii Cățeluși, Alice în Cofetăria Minunilor sau Gașca puișorilor.

Vezi și: Ce îi spun copilului meu despre încrederea în oameni? Să creadă cu riscul de a fi dezamăgit sau să fie precaut | Demamici.ro

Vezi și: Învață-ți copilul să nu judece oamenii după aparențe! E nevoie de curaj și bunătate pentru a vedea frumusețea acolo unde alții n-o văd | Demamici.ro

Vezi și: Învață-ți copilul să fie curios, curajos și să-și urmeze mereu visurile, alături de Rapunzel. Importanța încrederii în sine | Demamici.ro