Monica Roșu a născut o fetiță: „Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie” | Demamici.ro

Monica Roșu a născut o fetiță:

Monica Roșu a născut o fetiță: „Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie”. Monica Roșu a născut o fetiță perfect sănătoasă și atât de așteptată de părinții ei.

Gimnasta a născut luni primul ei copil, iar vestea cea mare a fost împărtășită la scurt timp și pe rețelele de socializare.

Monica Roșu a postat o fotografie emoționantă, la scurt timp după nașterea prin cezariană. Gimnasta este surprinsă cum își ține la piept fetița nou născută, primul ei copil.

„Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie!”, a scris gimnasta în dreptul fotografiei.

Monica Roșu a născut o fetiță: „Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie”. Monica Roșu, mamă la 33 de ani, după multe încercări nereușite

În vârstă de 33 de ani, Monica Roșu a devenit mamă pentru prima dată, iar emoțiile au fost pe măsură, atât pentru ea cât și pentru partenerul ei, Vlad.

Vestea că vor deveni părinți i-a luat prin surprindere, după o lungă perioadă de încercări nereușite.

Monica Roșu a născut o fetiță: "Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie"

„Ne doream acest lucru și am început să îl plănuim. Și după fiecare lună în care vedeam că nu se întâmplă nimic, rămâneam dezamăgiți și, cumva, cred că acest lucru ne stresa.

A trecut și anul, a venit și pandemia peste noi, apoi am fost un weekend la mare imediat după starea de urgență, în iunie. Aveam niște senzații ciudate, stări, știam că sunt în acea perioadă a lunii, dar părea diferit. Așa că am făcut un test când ne-am întors în București.

Monica Roșu a născut o fetiță: "Ziua de ieri mi-a adus cea mai prețioasă medalie"

Vlad m-a văzut cu testul, nu am mai putut să mă ascund, așa că nu a fost nicio surpriză. Când am văzut cele două liniuțe nu știam ce se întâmplă, inima a început să îmi bată foarte tare”, a povestit Monica Roșu, în urmă cu câteva luni, în platou la Teo Show.

Vezi si: Monica Roșu, prima apariție cu burtica de gravidă. Fosta gimnastă, dezvăluri despre sexul bebelușului VIDEO | Demamici.ro