Bebeluș, născut în pandemie, smulge masca medicului și ne oferă tuturor o lecție importantă | Demamici.ro

Bebeluș născut în pandemie, smulge masca medicului și ne oferă tuturor o lecție importantă

Bebeluș, născut în pandemie, smulge masca medicului și ne oferă tuturor o lecție importantă. Un bebeluș născut la începutul lunii octombrie, în plină pandemie, a reușit să smulgă zâmbete în întreaga lume.

O poză face cât o mie de cuvinte, iar acest lucru nu a fost nicicând exprimat mai bine.

Într-o perioadă critică, în care sistemul sanitar din întreaga lume se confruntă cu mari provocări, un pui de om, abia venit pe lume, ne-a reamintit prin gestul lui ce înseamnă speranța.

Imaginea îl înfățișează pe Dr. Samer Cheaib, ginecolog din Emiratele Arabe Unite, în sala de naștere. Nou născutul care abia venise pe lume i-a smuls masca în momentul în care doctorul l-a luat în brațe.

Imaginea, postată pe conturile de Instagram şi Facebook ale medicului ginecolog, a adunat deja milioane de vizualizări, distribuiri şi comentarii, având textul: „Cu toţii aşteptăm un semn că vom scoate masca în curând”.

Bebeluș născut în pandemie, smulge masca medicului și ne oferă tuturor o lecție importantă

Dr. Samer Cheaib: „Am fost surprinși de gestul bebelușului”

Dr. Samer Cheaib este absolvent al Universităţii din Bagdad-Irak în 2002 şi al Universităţii Americane din Beirut în 2008, cu specializarea Obstetrică-Ginecologie. Medicul este expert în naşteri de mare risc, precum şi în naşteri de gemeni şi tripleţi.

De altfel, mama bebelușului care i-a smuls masca, tocmai adusese pe lume o pereche de gemeni.

Tatăl copiilor a asistat la întreaga scenă și tot el a fost și cel care i-a fotografiat pe medic și pe bebeluș.

Bebeluș născut în pandemie, smulge masca medicului și ne oferă tuturor o lecție importantă

Într-un interviu, dr. Samer Cheaib a povestit cum un simplu moment haios s-a transformat în aceste vremuri într-o lecție de optimism.

„Am fost surprinşi de gestul bebeluşului şi am început să râdem, după care i-am cerut tatălui să ne facă o fotografie. Tatăl nou-născutului stătea lângă soţia sa, care născuse gemeni, un băiat şi o fată.

Imaginea este în opinia mea în semnal pozitiv în această perioadă dificilă. Iar gândurile şi imaginile pozitive şi zâmbetele au un rol esenţial pentru a spori imunitatea oamenilor şi pentru a lupta cu succes împotriva pandemiei de coronavirus”.

Vezi si: Nasterea a enervat-o la culme! Fetita se incrunta dupa ce a fost scoasa din burta mamei | Demamici.ro

Vezi si: O intrare de Superman! Fotografia cu bebelusul supererou a fost facuta la cateva secunde dupa nastere si a devenit celebra | Demamici.ro