Momentul în care un băiețel e salvat de pe acoperișul unui bloc: „A avut mai mulți îngeri păzitori” | Demamici.ro

Momentul în care un băiețel e salvat de pe acoperișul unui bloc:

Momentul în care un băiețel e salvat de pe acoperișul unui bloc: „A avut mai mulți îngeri păzitori”. Un băiețel în vârstă de 6 ani a stat ore în șir, în ploaie, pe acoperișul unui bloc cu 5 etaje, așteptând să fie salvat.

Întâmplarea s-a petrecut în orașul Essen din Germania, iar echipajele de salvare s-au străduit să găsească cea mai bună soluție pentru a elimina riscurile, iar copilul să fie salvat.

Potrivit radioessen.de vecinii s-au speriat îngrozitor atunci când l-au văzut pe copil, cocoțat la înălțime.

Îmbrăcat într-un tricou, o pereche de pantaloni scurți și încălțat doar cu șosete, copilul a stat nemișcat, ore în șir, în ploaie, pe acoperișul blocului său.

Momentul în care un băiețel e salvat de pe acoperișul unui bloc. Vecinii nu și-au putut explica cum a ajuns copilul acolo

Echipajele de salvare au demarat imediat operațiunea. Copilul ar fi putut să cadă în orice moment, motiv pentru care au început să instaleze mai întâi echipamente speciale la nivelul solului, care să atenueze șocul în cazul unei căderi.

Ulterior, o macara a ridicat unul dintre pompieri la înălțime, astfel încât să poată ajunge la copil. Operațiunea s-a desfășurat cu grijă, astfel încât, copilul să nu se sperie și să nu facă vreo mișcare bruscă.

Un alt vecin a dat o mână de ajutor salvatorilor și s-a suit, din inițiativă proprie, pe acoperiș, încercând să-l țină de vorbă pe copil și să-l liniștească.

Momentul în care un băiețel e salvat de pe acoperișul unui bloc: "A avut mai mulți îngeri păzitori"

Din fericire, copilul în vârstă de 6 ani a fost salvat, iar operațiunea s-a dovedit a fi un succes.

„A avut mai mulți îngeri păzitori”, au titrat jualiștii de la Radio Essen, citându-i pe pompierii care au participal la operațiunea de salvare.

Vezi si: Victor a suferit la 3 ani un transplant de șase organe. Micuțul erou, aplaudat de medici la externare | Demamici.ro

Vezi si: Erou la 5 ani. Si-a salvat sora dintr-un incendiu si s-a intors dupa caine | Demamici.ro