Maria Sharapova a născut. E mamă de băiat. Prima fotografie emoționantă alături de bebeluș | Demamici.ro

Maria Sharapova a născut. E mamă de băiat și a emoționat tot internetul cu prima fotografie alături de bebeluș

Maria Sharapova a născut. E mamă de băiat. Prima fotografie emoționantă alături de bebeluș. Maria Sharapova este mamă de băiat. Celebra sportivă a adus pe lume un băiețel, la data de 1 iulie 2022.

În vârsta de 35 de ani, fosta tenismenă își dedică acum în totalitate viața noii sale familii, la doi ani de când a decis să se retragă din lumea sportului alb.
Mândră foc și bucuroasă de noua ei viață, Sharapova a împărtășit și o primă fotografie alături de băiețelul ei. Micuțul a primit numele Theodore, nume ce se traduce prin „darul lui Dumnezeu”, exact așa cum l-a perceput și sportiva.

 Maria Sharapova a născut. E mamă de băiat și a emoționat tot internetul cu prima fotografie alături de bebeluș

Maria Sharapova a născut. E mamă de băiat

”Este darul cel mai frumos, plin de provocări, dar și de satisfacții pe care mica noastră familie îl putea primi”, a scris tenismena pe contul său de socializare.

În imagine, Maria Sharapova apare alături de tatăl copilului, Alexander Gilkes, în timp ce își privesc împreună și cu mult drag bebelușul nou născut.

 Maria Sharapova a născut. E mamă de băiat și a emoționat tot internetul cu prima fotografie alături de bebeluș
Maria Sharapova și partenerul ei sunt logodiți și locuiesc împreună în Los Angeles, SUA.
Cei doi sunt împreună de 2 ani, timp în care și-au dat seama că sunt potriviți unul pentru celălalt pentru a-și construi o familie.
Tatăl lui Alexander Gilkes este medic dermatolog influent care se cunoaște cu mai multe personalități precum Prinții William și Harry ai Marii Britanii.

Maria Sharapova și-a anunțat sarcina în ziua în care a împlinit 35 de ani

Celebra sportivă originară din Rusia s-a retras din tenis la vârsta de 32 de ani, iar 3 ani mai târziu, chiar la aniversarea celor 35 de ani, avea să anunțe începutul noii sale vieți.

Maria Sharapova s-a arătat la acea vreme peste măsură de entuziasmată la gândul că va deveni oficial și mamă.

„Începuturi prețioase. Să mănânc tort cât pentru doi a fost mereu specialitatea mea”, a spus de ziua ei campioana care se poate lăuda cu 5 titluri de Grand Slam.

Vezi și: De la viața fără copii, la viața cu 9 nouă copii, în doar 3 ani. Povestea de familie a unui tânăr cuplu: „Haotică și totodată frumoasă” | Demamici.ro

Vezi și: Suri Cruise, fiica lui Tom Cruise și a lui Katie Holmes, a împlinit 16 ani și e superbă. Actorul nu a mai văzut-o de 10 ani, din motive religioase | Demamici.ro