Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase gemene din lume. Părinții le-au ajutat în cariera de fotomodele | Demamici.ro

Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase gemene din lume. Părinții le-au ajutat în cariera de fotomodele | Demamici.ro

Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase gemene din lume. Părinții le-au ajutat în cariera de fotomodele. O veche vorbă spune că „așchia nu sare departe de trunchi”, iar în cazul celor două surori superbe, expresia este cât se poate de adevărată.
Gemenele Leah Rose și Ava Marie au moștenit cu sigurață frumusețea părinților, ambii fiind de meserie fotomodele.

Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase gemene din lume

Kevin și soția lui, Jaqi Clements, lucrează în industria fashion, iar copiii lor pare că au moștenit fiecare trăsătură aparte de la mamă și de la tată. Cuplul mai are un băiețel, primul născut, care și el a moștenit o frumusețe ieșită din comun.

În 2010, gemenele Leah și Ava au venit pe lume, iar trăsăturile lor cu adevărat speciale au fost observate încă din primele luni de viață.

Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase fetițe gemene din lume. Părinții le-au ajutat de mici să urmeze o carieră de fotomodeleDe fiecare dată când ieșeau cu fetițele la plimbare, mulți oameni se opreau în dreptul lor, uimiți de frumusețea fetelor: „Wow, cât de frumoase sunt! Ar trebui să luați în considerare o carieră în modelling pentru ele!”, erau multe dintre reacțiile oamenilor.

Totuși, Jaqi și Kevin, au stat să cântărească atent cât de benefic ar fi ca fetele lor gemene să urmeze aceeași carieră ca și ei. Așa că au preferat să aștepte câțiva ani, până când fetele au crescut suficient încât să spună singure ce și-ar dori să facă cu viitorul lor.

La vârsta de 7 ani, Leah și Ava au fost întrebate dacă și-ar dori să intre în lumea glamouroasă a modei, în paralel cu școala și orele de sport la care erau înscrise.
Gemenele nu au stat prea mult pe gânduri. Își doreau să calce pe urmele părinților.

Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase fetițe gemene din lume. Părinții le-au ajutat de mici să urmeze o carieră de fotomodeleMama lor, Jaqi, s-a implicat în promovarea lor. Le-a creat un profil de Instagram și le-a făcut primele fotografii cu un aparat vechi, chiar în garajul casei lor.

Contul lor de Instagram a avut un real succes și după doar un an, aveau aproape un milion de urmăritori. Astfel, au apărut și primele contracte de imagine cu două agenții. Pe măsură ce fetele lor deveneau tot mai cunoscute, creșteau și cheltuielile de promovare (fotografii profesioniste, ținute) sau unele cheltuieli de călătorie.

Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase fetițe gemene din lume. Părinții le-au ajutat de mici să urmeze o carieră de fotomodele | Demamici.ro

„Mulți oameni sunt de părere că facem mulți bani pe cârca copiilor noștri. Este cât se poate de fals! În cazul nostru, am cheltuit mult mai mulți bani pentru a ne sprijini fetele în această industrie, să le promovăm, decât am câștigat”, au spus părinții gemenelor.

Leah Rose și Ava Marie, considerate cele mai frumoase fetițe gemene din lume. Părinții le-au ajutat de mici să urmeze o carieră de fotomodele

Fără doar și poate, părinții gemenelor Leah Rose și Ave Marie sunt convinși că tot efortul lor va da roade peste ani, atunci când fetele lor se vor bucura de o carieră strălucită, clădită în mulți ani de efort din partea întregii familii.

Vezi si: Copii speciali care au moștenit frumusețea din mai multe culturi. Genetica e chiar magică! | Demamici.ro

Vezi si: Moștenire genetică de invidiat. Mama, model blond cu ochii albaștri, iar tatăl – fotbalist nigerian | Demamici.ro

Vezi si: Cum arată acum Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România” | Demamici.ro