Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți. Prima imagine cu fetița lor | Demamici.ro

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți. Artista a născut o fetiță

Katy Perry și Orlando Bloom traversează o nouă etapă în viața lor. Artista și actorul, care a făcut mulți ani furori la Hollywood, sunt acum părinți.

Katy Perry a născut o fetiță, iar vestea cea mare a fost anunțată chiar de fericiții părinți, pe rețelele de socializare.

„Înotăm în dragoste şi mirare de când fetiţa noastră s-a născut sănătoasă”, au scris fericiţii părinţi, ambasadori ai UNICEF.

Cu această ocazie, cei doi părinți au anunțat și numele fetiței lor, un nume cu adevărat special: Daisy Dove Bloom.

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți. Artista a născut o fetiță

Prima fotografie alături de micuța Daisy Dove. Nașa fetiței va fi actrița Jennifer Aniston

Deși celebritățile de peste ocean sunt, în general, mult mai rezervate în privința acestor momente deosebite din viețile lor, Katy și Orlando au cântărit bine decizia de a face publică și o primă imagine cu micuța Daisy.

Ambasadori UNICEF, cuplul a dorit ca prin anunțul lor să atragă atenția oamenilor și asupra unor probleme majore cu care se confruntă multe dintre femeile însărcinate.Katy Perry și Orlando Bloom au devenit părinți. Artista a născut o fetiță

“Însă ştim că noi am fost norocoşi şi că nu toată lumea poate să trăiască o naştere aşa calmă ca a noastră. Peste tot în lume, comunităţile suferă de o lipsă a personalului medical şi la fiecare 11 secunde o femeie însărcinată sau un nou-născut mor.

De la începutul pandemiei, mulţi dintre nou-născuţi sunt în pericol din cauza lipsei accesului la apă, săpun, vaccinuri şi medicamente care previn maladiile”.

Cei doi au încheiat:„în calitate de părinti ai unui nou-născut, toate astea ne frâng sufletul şi mai mult ca oricând suntem alături de părinţii în dificultate”.

Katy Perry și Orlando Bloom i-au încurajat pe oameni să doneze pentru clauza pe care o susțin.

Cuplul, care se bucură acum de venirea pe lume a primului lor copil, s-a logodit în februarie 2019 după o relaţie de câţiva ani cu suişuri şi coborâşuri.

Fetiţa lor urmează să aibă o naşă celebră, aceasta fiind nimeni alta decât actrița Jennifer Aniston.

Vezi si: Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: După 10 ani de tratamente pentru infertilitate, un cuplu de români și-a strâns bebelușul în brațe! Un interviu emoționant despre perseverență, încredere și iubire necondiționată VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Visul tău de a deveni părinte, transformat în realitate de BioTexCom – singura clinică cu ciclu complet din Ucraina | Demamici.ro