Visul tău de a deveni părinte, transformat în realitate de BioTexCom – singura clinică cu ciclu complet din Ucraina | Demamici.ro

Visul tău de a deveni părinte, transformat în realitate de BioTexCom - singura clinică cu ciclu complet din Ucraina | Demamici.ro

Visul tău de a deveni părinte, transformat în realitate de BioTexCom – singura clinică cu ciclu complet din Ucraina. BioTexCom (clinica de reproducere umană asistată) este singura clinică cu ciclu complet din Ucraina. Haideți să aflăm ce înseamnă lucrul acesta și de ce este atât de important.

Înainte de începerea tratamentului, pacienții ar putea să aibă impresia că toate contactele se vor rezuma la comunicarea cu medicul curant, dar nu este așa.

În cadrul programului care i se recomandă pacientului, există o mulțime de etape, începând cu venirea în țară, probleme organizatorice, întocmirea documentelor, îngrijirea copilului și altele.

Prin urmare, în procesul respectiv sunt implicate zeci de persoane.

Așadar, este foarte important ca toți acești oameni să fie motivați la maximum să își facă treaba eficient și să existe responsabilități clar definite. La BioTexCom am realizat acest lucru creând propria noastră infrastructură.

Visul tău de a deveni părinte, transformat în realitate de BioTexCom – singura clinică cu ciclu complet din Ucraina

Lucrul acesta înseamnă că, absolut toți cei cu care veți intra in contact pe parcursul desfășurării programului sunt angajați ai BioTexCom:

Logistica

Prima persoană pe care o întâlnesc pacienții în Ucraina va fi șoferul nostru. Acesta îi va întâlni la aeroport cu o pancartă de identificare „BioTexCom”, o să îi ajute cu bagajele și o să îi ducă la hotel, unde vor fi deja așteptați.

De asemenea, pacienții beneficiază de transport din partea noastră când necesită să fie duși la clinică, ambasadă, maternitate, sau pur și simplu la o plimbare prin oraș.

Șoferii noștri își fac meseria cu multă dedicare, așa că vă pot contacta managerul sau administratorul hotelului și se pot adapta la ora potrivită pentru dumneavoastră. Și, în general, cu șoferii noștri călătoria este mult mai comodă spre deosebire de serviciile de taximetrie.

Viața de zi cu zi

De la aeroport, pacienții sunt duși în primă fază la hotelul care aparține clinicii BioTexCom sau la un apartament individual, iar acolo la dispoziția lor va sta un personal numeros care este constituit din: servitoare, bucătari, ospătari și barmani, maseuri, manichiuriști, fotograf.

Hotelul este pregătit pentru oaspeții cu nou-născuți, de aceea pacienții pot beneficia de serviciile unei bone, pediatru, maseur pentru copii, de o spălătorie pentru hăinuțele de copii cu produse hipoalergenice speciale.

La hotel, de asemenea, este amenajată o cameră pentru copii unde pacienții își pot lăsa temporar bebelușul și se pot relaxa la piscină sau să ia cina în liniște. În camere există pătuțuri și măsuțe pentru schimbatul scutecelor.

De asemenea, pecienților li se va pune la dispoziție tot ce au nevoie pentru îngrijirea copilului: scutece, biberon, formulă de lapte, hăinuțe, scutece din bumbac și altele.

La restaurantul hotelului sunt luate în considerare gusturile și particularitățile naționale ale oaspeților. În hotel sunt cazați doar pacienții clinicii Biotexcom, administrația vorbește în limbile materne ale oaspeților și este familiarizată cu specificul șederii acestora la noi.

Însoțire

Pacienții vor fi însoțiți pe parcursul întregului program de un manager, pe care cel mai probabil îl cunosc deja, cel puțin prin intermediul mailului sau datorită comunicării în online.

La BioTexCom există 15 departamente lingvistice, fapt care ușurează semnificativ comunicarea dintre pacient și personalul medical. E mult mai convenabil  decât comunicarea în engleză, nu?

În plus, managerii direcției dumneavoastră au „mâna deja formată” în întocmirea rapidă a documentelor pentru țara dumneavoastră. Încă un lucru: pentru managerul BioTexCom, acesta este principalul și singurul job, fiind disponibil 24/7.

Îngrijirea bebelușului

Inițial pacienții sunt preocupați doar de faptul ca totul să funcționeze și așteaptă să apară pe lume copilul mult așteptat. Dar credeți-ne, la doar câteva ore după externarea din maternitate, vor apărea o mulțime de alte întrebări, mai ales dacă acesta este primul copil.

Și ce bucurie și ușurare simt pacienții în acea clipă, când la îndemână vor fi pediatri personali angajați ai BioTexCom. Trebuie doar să apeleze managerul, iar medicul va ajunge imediat. De asemenea, un ajutor semnificativ îl oferă bonele care sunt disponibile să stea cu copilul când pacienții merg la prânz sau dacă pur și simplu doresc să se relaxeze.

Nu vom vorbi acum despre aspectele medicale de la BioTexCom. Alegerea medicului, metodei de tratament și eficacitatea acestuia sunt lucrurile foarte importante și le vom evidenția într-un alt articol.

După cum vedeți, în cadrul programului, pacienții întâmpină o mulțime de rutine, care se pot transforma fie în amintiri plăcute, fie dimpotrivă, să provoace probleme dacă totul nu este planificat cum trebuie.

Atunci când alegeți o clinică, acordați mereu atenție cui se subordonează persoanelor din jurul vostru. Dacă în listă există intermediari, agenții, antreprenori, atrageți atenția asupra faptului că aceștia nu se subordonează direct clinicii, ceea ce înseamnă că nu îi veți putea trage la răspundere în cazul în care vor apărea unele aspecte neprevăzute pe parcursul programului sau șederii dumneavoastră aici.

Vă dorim multă sănătate și copii frumoși!

Doriți informații suplimentare despre programele clinicii BioTexCom? Găsiți mai multe detalii pe site-ul oficial. Pentru a te conecta cu reprezentanții clinicii și în social media, dă un like paginii de Facebook BioTexCom România.

Vezi si: După 10 ani de tratamente pentru infertilitate, un cuplu de români și-a strâns bebelușul în brațe! Un interviu emoționant despre perseverență, încredere și iubire necondiționată VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Peste 50 de bebeluși născuți din mame surogat nu pot ajunge acasă, din cauza carantinei. Asistentele s-au mutat cu ei într-un hotel VIDEO | Demamici.ro