Iubita milionarului Gianluca Vacchi și-a arătat abdomenul la două săptămâni după naștere | Demamici.ro

Iubita milionarului Gianluca Vacchi și-a arătat fără jenă abdomenul la două săptămâni de la naștere

Iubita milionarului Gianluca Vacchi și-a arătat abdomenul la două săptămâni după naștere. Sharon Fonseca, iubita milionarului italian Gianluca Vacchi, a devenit mamă la începutul lunii noiembrie.

Tânăra mămică în vârstă de 25 de ani a adus pe lume o fetiță – Blu Jerusalema Vacchi. Micuța este primul copil biologic al cuplului, între cei doi parteneri fiind o diferență de nu mai puțin de 28 de ani.

Totuși, acest lucru nu a stat în calea dorinței lor de a avea o familie împreună. Mai mult, la întoarcerea acasă, milionarul și-a surprins partenera cu o supriză memorabilă: a amenajat întreaga casă cu baloane roz și și-a întâmpinat fetele cu mesajul „Bun venit acasă”.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Chiar dacă sarcina i-a afectat silueta de invidiat de altădată, acest lucru nu a deranjat-o pe Sharon. Mai mult, ea și-a fotografiat noul corp la doar două săptămâni după naștere, și a făcut imaginea publică.

Iubita milionarului Gianluca Vacchi și-a arătat fără jenă abdomenul la două săptămâni de la naștere

„2 săptămâni. În sarcină am adăugat 10 kilograme și lent mă întorc la silueta „normală”. Corpul meu procesează totul, dar totuși e foarte diferit decât până acum.

Am cusăturile de la cezariană, încă nu simt jumătate de abdomen și am vergeturi în jurul sânilor. Este un proces lung de recuperare pe care îl iau lent.

De fapt, mănânc mai sănătos decât atunci când eram însărcinată (Blu nu accepta verdețurile) și utilizez o burtieră recomandată de medic, care mă ajută la recuperarea de după sarcină.

Poate sună clișeic, dar încă sunt șocată de ce este capabil corpul nostru. Mă bucur de fiecare lucru și chiar îmi iubesc corpul mai mult decât înainte”, este mesajul proaspetei mămici.

Vezi si: Alina Ceușan: „Am vrut să vedeți fotografii reale. Așa arată corpul meu la două zile după ce-am născut!” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Ceușan, pusă la zid de o mămică, a răbufnit: „Voi astea cu „n-am făcut duș de patru zile, nu pot de copii” mai puteți voi cu voi?” | Demamici.ro