Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor | Demamici.ro

Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor

Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor. Gina Pistol și Smiley au devenit anul acesta părinți pentru prima dată, iar viețile lor s-au schimbat complet.

De când micuța Josephine a venit pe lume, mămica Gina Pistol și tăticul Smiley au înțeles cu adevărat care sunt prioritățile în viață și au devenit, astfel, mult mai discreți cu evenimentele din viața lor personală.

Cei doi părinți nu doar că au evitat să fotografieze chipul fetiței lor, dar au și organizat botezul în cel mai mare secret.

Apropiații din showbiz s-au dat de gol fără să-și dea seama, pe rețelele de socializare, atunci când au postat o serie de fotografii de la petrecerea de botez.

Gina Pistol și Smiley au botezat-o pe micuța Josephine zilele trecute, iar petrecerea a fost una de tip „garden party”, într-o locație verde, în aer liber și cu piscină.

Andreea Bănică, colega de breaslă a lui Smiley, s-a aflat și ea pe lista de invitați, alături de soțul ei, Lucian Mitrea. Tot ea a fost și cea care a făcut primele dezvăluiri despre botezul organizat în mare secret.

Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor„Sunt mai mult ca sigură că mă veți întreba de unde am acest outfit superb, roz. Este un costum creat special pentru mine, pentru acest eveniment pentru că sunt la botezul micuței Josephine, fetița lui Smiley și a Ginei Pistol”, a scris artista pe rețelele de socializare, în dreptul mai multor fotografii realizate la locație.

La eveniment au participat și Speak și Ștefania, Jo și Juno, Emilian, Jean Gavril, Irina Voinea, Șerban Cazan sau Andreea Savin.

Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor

Odată cu lăsarea serii, unii invitați s-au relaxat chiar și în piscină, pe acorduri de muzică.

„Cu greu au găsit această locație de vis, care este un adevărat paradis. Din fericire au găsit o zi liberă, însă am înțeles că va fi ocupată toată vara, iar patronii nici măcar nu i-au dat oficial drumul și nu au o prezentare pe internet. Smiley s-a descurcat foarte bine, a avut noroc de acest loc, care nu are un nume, încă”, au declarat surse apropiate de cântăreț pentru click.ro.

Gina Pistol și Smiley, prima imagine de la botezul fetiței lor

Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor

Prima fotografie cu părinții Gina Pistol și Smiley de la botezul fetiței lor a apărut în public tot mulțumită Andreei Bănică.

În imaginea postată, Gina și Smiley apar îmbrăcați lejer, în ținute albe, vaporoase, iar rochia Ginei pare să fie inspirată de motivele etnice românești.

Extrem de discreți, cei doi au evitat să-și pozeze fetița și doar numele micuței aflat pe decorațiunile de la petrecere a confirmat petrecerea de botez a Josephinei.

„Fericire multă, Josephine! ❤️ Ți-a dat Dumnezeu cei mai buni părinți din lume care să te iubească și să te ocrotească! 🙏 Ne bucurăm că v-am fost alături într-un moment atât de important”, a mai transmis Andreea Bănică în dreptul fotografiei.

Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol a pozat doar în body la 2 luni după naștere. Iubita lui Smiley și-a etalat mândră noile forme postpartum | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol, primele impresii din viața de mămică: „Jos pălăria în fața tuturor mamelor!” | Demamici.ro

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a trasmis Smiley pe Instagram.

Vezi si: Gina Pistol a născut o fetiță. Smiley a dat vestea cea mare: „Este perfectă” | Demamici.ro