Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Elena Boncea, o tânără cu trăsături deosebite: „Tu ești lumina, fericirea mea” | Demamici.ro

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Elena Boncea s-a transformat într-o tânără cu trăsături aparte:

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Elena Boncea, o tânără cu trăsături deosebite: „Tu ești lumina, fericirea mea” . Fata Loredanei Groza se transformă de la an la an într-o tânără tot mai frumoasă.

Elena Boncea, unicul copil al artistei, a împlinit la data de 14 iulie vârsta de 24 de ani. Tânăra a fost și de data aceasta lăudată pe rețelele de socializare, de către mama ei, care nu a ezitat și i-a făcut o urare specială de ziua ei de naștere.

„La Mulți Ani Elena, puiul meu!!! Toate visele să ți se împlinească!!!?? Te iubesc!”, a fost mesajul Loredanei Groza pe Facebook, pentru fiica ei.

Loredana Groza și Elena au o relație foarte apropiată mamă-fiică. Cele două obișnuiesc să meargă în vacanțe împreună, să se fotografieze și să petreacă timp de calitate ori de câte ori au ocazia.

Iar îndrăgita artistă își arată dragostea de mamă într-un mod public, ori de câte ori are ocazia. În ziua aniversării fiicei sale, Loredana a publicat și mai multe fotografii de familie, de când Elena era doar o fetiță, iar astfel i-a mai transmis încă o urare specială.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Elena Boncea, o tânără cu trăsături deosebite: „Tu ești lumina, fericirea mea” | Demamici.ro

„La Mulți Ani Elena!!! Tu ești Lumina mea, Fericirea mea, Dragostea mea! Îți doresc o viață senină și frumoasă ca tine!! ?? Să zâmbești și să ai soarele mereu în suflet! Te iubesc, Mam”, a mai scris cântăreața.

Fiica Loredanei Groza a împlinit 24 de ani. Elena Boncea a moștenit firea artistică a mamei sale

Elena este unicul copil al cuplului Loredana Groza – Andrei Boncea și, dacă la prima vedere, pare că a moștenit mai mult din trăsăturile fizice ale tatălui, tânăra de 24 de ani se poate lăuda cu flerul și înclinația către zona artistică a mamei sale.

Pasionată de Shakespeare, modă, dar și să scrie poezii, Elena lucrează ca producător la unul dintre cele mai de success radio-uri din țara noastră și preferă un stil de viață ceva mai discret.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„Este greu să ai o mamă celebră câteodată, poate fi și enervantă și nu mă ascultă. Mami e și dramatică. Eu cânt puțin, dar în general sunt o pacoste”, spunea fiica Loredanei Groza în urmă cu ceva timp, potrivit WOWbiz.ro.

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 24 de ani și a fost comparată cu celebra Sophia Loren

Într-o ședință foto la Elena a fost protagonistă, fanii mamei sale s-au arătat și ei copleșiți de frumusețea ei, care a moștenit de la ambii părinți un mix interesant de trăsături. Unii dintre fanii Loredanei au asemuit-o cu Sophia Loren.

„Wow, are niste trăsături… Deosebită, rafinată, regală”, „Vai, cât este de frumoasăăă!”, „ Că este frumoasă, adevărat, dar ce o fac cu adevărat remarcabilă sunt expresivitatea, distincția, feminitatea, are ceva de Sophia Loren și Audrey Hepburn, să fie sănătoasă și cu mult noroc în tot ce va face”, „Super frumoasă, seamănă cu actrița italiană Sophia Loren”, au comentat fanii.

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 24 de ani și a fost comparată cu celebra Sophia Lauren

Loredana Groza este și mamă, și soră, dar și prietenă pentru fiica ei.

„O relație perfectă între mamă și fiică este una în care să fii mamă, soră, prietenă, să ai toate aceste roluri în vedere când vrei să comunici cu o tânără și nu vrei să repeți greșelile părinților în legătură cu creșterea unei fete. Nu sunt o mamă perfectă și nu vreau să-mi dau aere cu asta. Încerc în fiecare zi să învăț și să fiu mai bună decât am fost ieri.

I-am spus să fie adevărată, să fie sinceră, să-și asume ceea ce crede. Elena este extrem de directă, nu are nicio urmă de prefecătorie. Este exact cum mi-am dorit-o. Îi place să spună adevărul.”, mărturisea Loredana Groza în cadrul unui interviu.

Vezi și: Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, are 24 de ani și a fost comparată cu celebra Sophia Loren | Demamici.ro

Vezi și: Fiica Loredanei Groza a împlinit 23 de ani. Elena Boncea s-a transformat într-o tânără superbă | Demamici.ro