Fericirea este în casa cu piciorușe mici. Norocoși sunt părinții care pot pupa obrăjori pufoși | Demamici.ro

Fericirea este în casa cu piciorușe mici. Norocoși sunt părinții care pot pupa obrăjori pufoși | Demamici.ro

Fericirea este în casa cu piciorușe mici. Norocoși sunt părinții care pot pupa obrăjori pufoși. Ce simte o mamă când își privește copiii? Ce cuvânt ar putea să descrie perfect cea mai mare, mai pură și mai puternică iubire care există pe lumea aceasta? Nu pot vorbi în numele tuturor mamelor, însă sunt convinsă că multe dintre voi simțiți la fel. Recunoștință imensă. Vorba cântecului: „îmi vine să urlu tare: sunt fericită”. Îmi vine să mulțumesc necontenit lui Dumnezeu, divinității, sorții, Universului pentru binecuvântarea de a avea doi copii frumoși și sănătoși.

Mulțumesc pentru fiecare clipă de bucurie pe care o petrec alături de fetițele mele. Mulțumesc pentru fiecare „te iubesc” pe care îl aud, pentru fiecare îmbrățișare pe care o primesc când o cer sau când mânuțele calde mă caută, noaptea, în pat. Sunt recunoscătoare pentru că în casa noastră sunt piciorușe mici și pufoase care încă își mai caută echilibrul, dar care s-au pornit singure în viață.

Fericirea este în casa cu piciorușe mici. Norocoși sunt părinții care pot pupa obrăjori pufoși

Ce simte o mamă când copilul ei face primii pași? Câtă bucurie îți încape în suflet când mogâldeața se desprinde temătoare și, cu mânuțele întinse, și zâmbetul pe față vine spre tine? Ce fericire imensă când ajunge la destinație, în brațele celei care a adus-o pe lume, și care o va sprijini și o va încuraja așa mereu, o viață întreagă? „Bravo, Eva! Ai reușit! Bravo, minunea mea!” – Aceleași vorbe pe care le spuneam și în urmă cu trei ani când primele piciorușe pufoase care au venit în casa noastră făceau și ele primii pași. Clara are astăzi patru ani. Piciorușele nu mai sunt la fel de mici și nici la fel de pufoase. Ele pășesc cu fermitate și siguranță în alte etape, noi pentru ea și pentru noi, ca părinți. Ne așteaptă alte provocări, alte borne de atins, dar și alte bucurii și împliniri.

Când era Clara mai mică, obișnuiam să întreb mămicile cu copii mai mari când devine mai ușor. Acum realizez că întrebarea era greșită sau că răspunsul nu avea nicio importanță pentru că fiecare copil e diferit și fiecare etapă vine la pachet cu multe încercări. Ușor nu știu dacă va fi vreodată și nici nu mă aștept să fie. Cert este că în fiecare zi găsim motive să ne bucurăm împreună cu copiii noștri, să râdem, să învățăm unii de la alții, să devenim oameni mai buni împreună. Hai să zâmbim și să încercăm să găsim fericirea în multe lucruri mărunte, chiar și atunci când avem zile proaste pentru că timpul trece…

Abia am clipit și a mai trecut un an, anișorul de când Eva a venit în viețile noastre. Nu știu dacă e o caracteristică a mamelor de doi, însă am simțit că timpul a trecut mult mai repede de când o avem pe Eva. Parcă a crescut cumva „între timp”, dacă îmi e permisă exprimarea. Și pentru că îmi doresc ca fetele să aibă cât mai multe amintiri din primii ani de viață, am participat la o ședință foto „smash the cake”. Unde? La Nico și Bogdan, doar ei sunt specializați în burtici, nou-născuți, copii mici și mari, tot ce ține de fotografia de familie, în general. O cunosc pe Eva încă de când era în burtică. Am făcut împreună ședința foto de maternitate, iar pozele ne-au plăcut tare mult. Le puteți vedea și voi AICI!

Piciorușe mici, obrăjori pufoși și o surioară mai mare FAN dulciuri. Ședința foto „smash the cake”

Buuun… și pentru că vara nu e ca iarna și nici viața cu doi copii nu e ca cea cu unul singur, pregătirile pentru ședința foto au durat mai mult decât ne așteptam. Am dat comandă de un tort baby friendly cu câteva zile înainte și ne-am consultat cu Nicoleta și Bogdan în privința decorului. Le-am spus că am vrea ceva simplu în alb și roz pal. A fost suficient pentru ca ei să facă magia pe care o vedeți în poze. Nicoleta a ales și hăinuțele pentru fete.  La „Little sunshine studio” găsiți acest mare avantaj de a putea alege dintr-o recuzită generoasă.

Decorurile sunt foarte versatile, iar Nicoleta și Bogdan foarte receptivi și maleabili. Pe site-ul lor găsiți o galerie foto cu mai multe tematici potrivite pentru ședințele foto „smash the cake” (supereroi, ursuleți, camping, marinar, călătorii, Winnie the pooh, curcubeu boho, roz (unde e și Eva 😊), Alice în țara minunilor). Despre prețuri puteți citi aici, însă vreau să vă anunț că luna aceasta primiți un discount de 10 % la pachetele standard. Discount-ul este valabil 30 zile de la înscriere.

Cum decurge ședința foto „smash the cake”?

Inițial, cât toată lumea e curată, călcată, odihnită și zâmbitoare, se fac fotografiile cu toată familia. Năzdrăvanul/ năzdrăvana/ năzdrăvanii au timp să se obișnuiască cu mediul nou și cu persoanele noi. Clara se simte ca la ea acasă în prezența Nicoletei și a lui Bogdan. Îi cunoaște de la 10 luni. Alături de ei a învățat să pozeze. E tare încântată când vine vorba de poze. Vă arăt în cele ce urmează niște cadre epice pentru a vă convinge că nu are niciun fel de trac în fața aparatului de fotografiat.

Fericirea este în casa cu piciorușe mici. Norocoși sunt părinții care pot pupa obrăjori pufoși | Demamici.ro

În schimb, Eva a fost mai reticentă. În general, ea este mai sperioasă când vine vorba de medii și persoane noi. În ziua în care am avut programată ședința foto a supărat-o un dințișor rău de tot și a și vomitat în mașină. Am aflat ulterior că are rău de mișcare și deplasările cu ea sunt un vis… NOT 😐. Pe scurt, Eva nu se afla în cea mai bună zi a ei. Cu toate acestea, Bogdan a reușit să-i surprindă câteva zâmbete, suficiente cât să aibă niște amintiri de pus în ramă.

După fotografiile de familie, bebele își intră serios în rolul de vedetă. Urmează fotografiile în decorul/ tematica aleasă de părinți, cu elementele de recuzită adăugate de Nicoleta și Bogdan. Vă spuneam că nu aveți nevoie nici măcar de hăinuțe pentru copilaș. Totul este pregătit.

După ce a fost imortalizat bebele curat în decorul de vis, urmează marea „tortăreală” sau „distracția cu tortul”. Unii bebeluși iubesc să-și înfingă mâinile în mâncare și să se ungă frumos pe față, păr și toate cele, iar alții nu suportă deloc să se murdărească. Ei bine, în ciuda încurajărilor noastre frenetice să bage mânuțele în tort, să mănânce, să se distreze, Eva se uita la noi ca la circ.

Abia a dus la gură o bucățică de tort, iar când Clara a încercat să o servească cu o bucată de dulce s-a pus pe un plâns isteric. Ce să facem noi dacă copilul nu e fan tort? 😵 Ei… inventivi din fire, am pus în spatele tortului niște biscuiți pe care Eva îi adoră și așa a ieșit în poze că mănâncă și ea ceva din tort 🙈. Vă spun eu cine a devorat tortul, de fapt, mai bine vă arăt:

Teoretic acum avem un bebe murdar. Practic, noi am avut un copil mare murdar. Și cum bebelușul nu poate pleca de la ședința foto plin de tort pe față, păr și pe unde au mai ajuns bucățelele cremoase, urmează ultimul setup, cel în care copilul este pozat într-o cădiță cu apă sau fără (depinde de alegerea părinților). Noi ce am ales, ghiciți? Fără apă, normal. Eva era la fel de curată cum a intrat în studio, iar Clara cu siguranță nu ar fi încăput în cădița pentru bebeluși, deși i-ar fi plăcut 😂.

Fericirea este în casa cu piciorușe mici. Norocoși sunt părinții care pot pupa obrăjori pufoși | Demamici.ro

Dacă și tu vrei să surprinzi împlinirea primului an cu o ședință foto „smash the cake”, poți să-i contactezi pe Nicoleta și Bogdan pentru a stabili împreună tematica potrivită pentru familia voastră pe mail la contact@littlesunhine.ro sau la telefon 0724358814.

Cu răbdare, profesionalism și multă dedicare, Nicoleta și Bogdan creează amintiri frumoase care trec testul timpului. Îi recomandăm din toată inima. Le puteți aprecia munca pe pagina lor de Facebook si Instagram. Nu uita să lași un like și un follow.

Vezi și: Tu, miracol din pântecul meu, ai ales să-ți fiu mamă eu! – Ședință foto de maternitate la Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Vezi si: Naturalețe și bucurie, într-o ședință foto outdoor. Frumusețea emoțiilor surprinsă impecabil de Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Vezi si: Dragalasenie infinita intr-o sedinta foto profesionala – de ce am ales Little Sunshine Studio | Demamici.ro

Vezi si: Construieste amintiri alaturi de Little Sunshine Studio – Poveste de Craciun | Demamici.ro