Fata Dj-ului Silviu Andrei, la spital după ce-a căzut de pe trotinetă: „Sunt părinte și e datoria mea să trag un semnal de alarmă” | Demamici.ro

Fata Dj-ului Silviu Andrei a ajuns la spital din cauza unei jucării îndrăgite de mulți copii:

Fata Dj-ului Silviu Andrei, la spital după ce-a căzut de pe trotinetă: „Sunt părinte și e datoria mea să trag un semnal de alarmă”. Silviu Andrei și-a dorit să tragă un semnal de alarmă în rândul mai multor părinți, pentru a conștientiza pericolele la care se expun tot mai mulți copii.

Natalia, elevă în clasa a cincea, s-a accidentat și a ajuns cu mâna în ghips, după ce a căzut de pe trotinetă.

Accidentul s-a petrecut chiar înainte ca fata să susțină examenul de admitere în clasa a cincea specială de arte a Liceului Tonitza din București.

Silviu Andrei a avertizat toți părinții pe rețelele de socializare să fie prudenți cu trotinetele, un obiect tot mai îndrăgit, de altfel, de toți copiii.

Fata Dj-ului Silviu Andrei a ajuns la spital din cauza unei jucării îndrăgite de mulți copii: "Sunt părinte și e datoria mea să trag un semnal de alarmă"

Fata Dj-ului Silviu Andrei, la spital după ce-a căzut de pe trotinetă: „Sunt părinte și e datoria mea să trag un semnal de alarmă”

„În mod normal nu aş fi publicat în social media o asemenea poză cu copilul meu, dar sunt părinte şi cred că e de datoria mea să trag un semnal de alarmă pentru toţi cei care folosesc trotinete. Fie ea electrică, fie simplă, „jucăria” asta atât de prezentă în vieţile noastre în ultimii ani ascunde un pericol fantastic, pe care îl relevă când ţi-e lumea mai dragă.

Accidentele cu trotinete sunt din ce în ce mai dese şi din ce în ce mai urâte. Natalia şi- a rupt aseară mâna dreaptă, fix înainte cu 20 de zile de un examen important, primul examen important din viaţa ei, pentru care se pregăteşte intensiv de un an de zile, admiterea în clasa a 5 a specială de arte la Liceul Nicolae Tonitza din Bucureşti.

Fata Dj-ului Silviu Andrei a ajuns la spital din cauza unei jucării îndrăgite de mulți copii: "Sunt părinte și e datoria mea să trag un semnal de alarmă"Atenţie, nu e nicio glumă cu aceste trotinete foarte periculoase atunci când întâmpină un obstacol, au ceva viteză şi mai ales sunt folosite fără niciun mijloc de protectie. Din greşeala noastră împărtăşită sper să învăţaţi şi voi, să fiţi precauţi şi să evitaţi acest mijloc de recreere sau transport periculos din cale afară! Aveţi grijă de sănătatea voastră!”, a fost mesajul transmis de tăticul dj Silviu Andrei.

Vezi si: Adela Popescu, fotografii neretușate după ce-a devenit prima dată mamă. Alexandru, băiețelul ei cel mare, a împlinit 5 ani | Demamici.ro

Vezi si: Zece bebeluși născuți de o femeie din Africa de Sud la 29 de săptămâni de sarcină. Nașterea multiplă a stabilit un nou record mondial | Demamici.ro