Eden Wood, regina concursurilor de frumusețe pentru copii, e acum adolescentă. Cum arată la vârsta de 16 ani | Demamici.ro

Eden Wood, regina concursurilor de frumusețe pentru copii, e acum adolescentă. Cum arată la vârsta de 16 ani

Eden Wood, regina concursurilor de frumusețe pentru copii, e acum adolescentă. Cum arată la vârsta de 16 ani. Eden Wood a cunoscut celebritatea încă de la o vârstă fragedă, după apariția ei în serialul „Toddlers and Tiaras” de pe TLC.

Ochii albaștri, buclele blonde și atitudinea încrezătoare au ajutat-o să cucerească podiumul de fiecare dată. Eden Wood a câștigat peste 300 de concursuri de frumusețe, iar la vârsta de doar 4 ani devenea imaginea emisiunii „Toddlers and Tiaras”.

Anii au trecut, iar micuța Eden s-a transformat într-o adolescentă superbă și nu își dorește să renunțe la lumina reflectoarelor.

Eden Wood, regina concursurilor de frumusețe pentru copii, e acum adolescentă. Cum arată la vârsta de 16 aniLa vârsta de 16 ani, fosta regină a concursurilor de frumusețe pentru copii visează acum la o carieră de actriță la Hollywood. Primele experiențe în postura de actriță le-a trăit chiar la scurt timp după ce emisiunea de pe TLC s-a oprit.

Eden Wood, regina concursurilor de frumusețe pentru copii, e acum adolescentă. Cum arată la vârsta de 16 aniRolul care i-a adus și mai multă popularitate după „Toddlers and Tiaras” a fost cel al Darlei Hood în filmul pentru copii „The Little Rascals Save the Day”. Ulterior, Eden și familia ei au părăsit orașul Aekansas și s-au mutat în Los Angeles, pentru a fi mai aproape de visurile ei.

Astfel, ea a devenit o figură cunoscută în showbizul american și participă la diferite proiecte de divertisment, festivaluri sau prezentări de modă.

Eden Wood, regina concursurilor de frumusețe pentru copii, e acum adolescentă. Cum arată la vârsta de 16 ani

Cel mai nou film în care apare se numește „Eight”, o dramă despre hărțuirea copiilor pe rețele sociale și în școală.

Noelle Vlasov, fetița numită „cel mai frumos copil din România”

Fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu a reușit să cucerească podiumurile de modă încă de la vârsta de 4 ani.

Cu un chip angelic și cu o tendință de a fi cochetă încă de mică, Noelle a fost numită de presă atunci „cel mai frumos copil din România”.

Desigur, frumusețea este una relativă, iar frumusețea unui copil nu ar trebui să aibă parte de grade de comparație. Totuși, ceea ce a atras atenția asupra micuței Noelle a fost combinația de chip angelic, fotogenic și maturitatea cu care a defilat și a pozat, încă de la 4 ani, în domeniul frumuseții.

„Fiica mea s-a născut manechin. O las să se fardeze în fiecare zi, am învățat-o de mică să fie cochetă. Nu mi se pare nociv. Nu e rău să înveți o fetiță să se aranjeze la o vârstă cât mai fragedă”, declara Ingrid Vlasov încă de pe vremea când fiica ei nu împlinise nici 14 ani.
Cum arată acum fetița numită "Cel mai frumos copil din România"

Vezi si: 8 fetițe cu păr special. Păr frumos și bogat din naștere | Demamici.ro

Vezi si: Moștenire genetică de invidiat. Mama, model blond cu ochii albaștri, iar tatăl – fotbalist nigerian | Demamici.ro