David, fiul lui Jorge, a împlinit 5 ani. Micuțul a avut parte de o petrecere surpriză! | Demamici.ro

David, fiul lui Jorge, a împlinit 5 ani. Micuțul a avut parte de o petrecere surpriză! | Demamici.ro

David, fiul lui Jorge, a împlinit 5 ani. Micuțul a avut parte de o petrecere surpriză! Distracție și voie bună în familia lui Jorge! Fiul său, David, a împlinit minunata vârstă de 5 ani. Și cum o zi atât de specială nu putea trece fără o petrecere pe cinste, artistul și soția sa au origanizat un party surpriză pentru cel mic, mai ales că acesta abia ieșise din spital, micuțul luptându-se cu o afecțiune respiratorie severă.

Baloane, un tort delicios, multe zâmbete, dar și fotografii superbe, care să le amintească peste ani de aceste momente, toate aceastea au făcut ca ziua lui David să fie una de neuitat.

David, fiul lui Jorge, a împlinit 5 ani. Micuțul a avut parte de o petrecere surpriză

Cu prilejul aniversării lui David, Jorge i-a transmis un mesaj emoționant fiului său și a postat și câteva fotografii pe rețelele de socializare. De la spital la bal! Azi simt recunostință mai mult ca niciodată. Ieri veneam cu @davidboyofficial de la spital, azi ne bucurăm de ziua lui că e perfect sănătos. La mulți, mulți ani fericiți David! You rock my world”, a scris Jorge pe contul său Instagram.

David a stat în spital mai bine de o săptămână

Cu doar câteva zile înainte de a împlini 5 ani, David a fost nevoit să stea internat în spital, împreună cu mama sa. Se pare că băiețelul lui Jorge s-a confruntat cu o afecțiune respiratorie severă care nu a cedat la antibioticul administrat acasă. Având în vedere că starea sa de sănătate se deteriora rapid, părinții au luat decizia de a-l duce la spital. Medicii au decis internarea. Din fericire, boala a trecut, iar David a putut să-și sărbătorească ziua de naștere în sânul familiei.

„Suntem foarte speriați. Nu am crezut că am putea trece prin așa ceva vreodată. Problemele cu David ne-au dărâmat. Boala asta a fost foarte agresivă. David se află în spital de luni și probabil că va mai sta câteva zile pentru că are o bacterie foarte severă.

 A debutat cu o tuse, apoi a avut febră, a mâncat bine, iar următoarea zi a fost mai rău. Pediatra ne-a dat antibiotic, dar următoarea zi a fost și mai rău. Tușea foarte rău și am plecat cu el la spital. Medicii i-au făcut rapid analize de sânge și au descoperit această bacterie.

Soția mea se află internată cu el în spital, acolo doarme… Mă rog, mult spus doarme pentru că îl supraveghează non stop. Eu nu pot să stau cu ei, merg și îi văd prin geam, pentru că protocolul este foarte riguros. A stat două nopți pe oxigen, ce să mai spun. Nu am cuvinte”, declara Jorge pentru Click, în urmă cu câteva zile.

Jorge are o fiică de 20 ani. Cât de frumoasă e Ilinca: „Mi-am luat permis de arma… Atât am avut de zis”

Jorge, pe numele real George Papagheorghe, are o fetiță din relația cu Alina Laufer și un băiețel cu actuala soție. Puțini știu însă că vedeta mai are o fiică de 20 ani pe nume Ilinca.

Ilinca este copilul pe care Ramona Prodea, soția lui Jorge, îl are dintr-o căsnicie anterioară. Jorge are o relație foarte apropiată cu fiica adolescentă a soției sale și o tratează ca pe propriul copil. Continuarea articolului AICI!

Sursa foto: Instagram

Vezi și: Jorge are o fiică de 20 ani. Cât de frumoasă e Ilinca: „Mi-am luat permis de arma… Atât am avut de zis” | Demamici

Vezi și: Fiul de 4 ani al lui Jorge se îmbracă în rochițe și se dă cu ojă: „Da, la început a fost greu. Inițial, eu mă împotriveam” | Demamici.ro