Copiii care fac cinste României. George Cristian Ardeleanu, al doilea din lume la Fizică, a fost admis la Cambridge | Demamici.ro

Copiii care fac cinste României. George-Cristian Ardeleanu, al doilea din lume la Fizică, a fost admis la Cambridge

Copiii care fac cinste României. George Cristian Ardeleanu, al doilea din lume la Fizică, a fost admis la Cambridge! România are elevi cu care se poate mândri, iar universitățile de top din străinătate nu ezită să-și deschidă porțile pentru ei.

Tânărul George-Cristian Ardeleanu, din Buzău, a cucerit podiumul la o competiție mondială de Fizică, care s-a desfășurat online.
După ce a absolvit Școala nr. 11 din orașul natal, George Cristian Ardeleanu a venit în Capitală, unde a urmat cursurile Liceului Internațional de Informatică, fiind unul dintre absolvenții promoției 2022.

Buzoianul a reușit performanța de a obține medalia de argint la Olimpiada Internațională de Fizică, eveniment la care lotul României a oferit cele mai bune rezultate din istoria participării.

Copiii care fac cinste României. George-Cristian Ardeleanu, al doilea din lume la Fizică, a fost admis la Cambridge

George Cristian Ardeleanu, al doilea din lume la Fizică, a fost admis la Cambridge

George Cristian nu este la prima reușită de acest fel. Practic, anul acesta, viitorul student la Cambridge nu a făcut decât să-și reconfirme și consolideze valoarea personală prin rezultatele sale. În anii anteriori, la ediții similare ale olimpiadelor, elevul a obținut medalia de aur la Fizică (2021), medalia de aur la Astronomie (2019), dar și o medalie de Astronomie și Astrofizică în 2017.

Copiii care fac cinste României. George-Cristian Ardeleanu, al doilea din lume la Fizică, a fost admis la Cambridge

Pentru tânărul buzoian, viitorul deja se arată cu multe posibilități și șanse de succes, mai ales că după terminarea liceului, el a mai bifat o reușită.
George Cristian Ardeleanu a fost admis la prestigioasa Universitate Cambridge din Anglia.

Felicitări și mult succes!

Tudor, olimpic la matematică admis la o Universitate de prestigiu din Franța, are nevoie de ajutor financiar pentru a putea începe cursurile

Tudor Păișanu este olimpic la matematică și a fost admis la o facultate de top din Paris. Băiatul are mare nevoie de ajutor pentru a putea începe cursurile alături de colegii lui.

Părinții elevului din Gorj sunt oameni harnici, de la țară, care vor să-și sprijine băiatul să-și urmeze visul în Franța. De aceea, ei și-au vândut vitele din gospodărie și utilajele agricole, dar tot nu pot face față cheltuielilor decât pentru câteva luni.

Tudor a fost olimpic internațional la matematică și a câștigat aur la aproape toate competițiile la care a participat. Vara aceasta a fost admis la Politehnica din Paris, acolo unde va avea ocazia să studieze matematica de înalt nivel.

Citește continuarea articolului AICI!

Vezi și: Jos pălăria! Licean din Ploiești, medaliat olimpic, acceptat de prestigioasa Universitate Harvard | Demamici.ro

Vezi și: Testare de alfabetizare pentru elevii din clasele a V-a și a IX-a. Proiectul face parte din noua lege a Educației | Demamici.ro