Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia | Demamici.ro

Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia | Demamici.ro

Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia. Claudia Neghină a devenit pentru prima dată mămică astăzi, 21 aprilie. Vedeta a adus pe lume o fetiță sănătoasă pe care a numit-o Sofia. Anunțul a fost făcut pe contul de Instagram:

„Cea mai frumoasă zi din viața mea: astăzi, la 8:00, a venit pe lume prințesa mea, Sofia! Nu există cuvinte să descriu ceea ce simt, efectiv nu m-aș dezlipi de ea…și sentimentul este reciproc! Vă mulțumesc tuturor pentru frumoasele gânduri, suntem bine și sănătoase amândouă” a scris ea pe Instagram.

Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia | Demamici.ro

Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia

Felicitările au început să curgă imediat:

„Felicitări, mămică frumoasă!!!! Să fiți sănătoase să vă bucurați de fiecare clipă! ❤️❤️❤️”, a scris Ilinca Vandici. „Felicitări❤️❤️❤️ Să fie sanatoasă și să aibă o viață perfectă”, a adăugat Adelina Pestrițu.

Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia | Demamici.ro

Claudia Neghină a pus minimum de kilograme în perioada sarcinii datorită sportului pe care l-a făcut până aproape de ziua nașterii. Mămica celebră a avut o alimentație sănătoasă și echilibrată și a fost foarte activă în timpul celor 9 luni. Claudia Neghină a ales să imortalizeze cât mai multe momente din perioada sarcinii, așa că a participat la multe ședințe foto, iar unele fotografii le-a împărtășit și cu prietenii de pe conturile de socializare.

„Atât de recunoscătoscătoare pentru ceea ce simt! Nu uitați să fiți recunoscători zilnic, chiar și pentru cele mai banale lucruri și aveți încredere că tot ce vă doriți vă va fi oferit la timpul potrivit și în cel mai perfect mod posibil! Cu cât ai încredere mai multă cu atât mai multe din dorințele tale devin realitate!

Am ales să imortalizez cât mai mult din această perioadă,mă bucur că împărtășesc cu voi acest vibe excelent și vă mulțumesc frumos pentru mesajele frumoase pe care mi le transmiteți zilnic!”

Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia | Demamici.ro

Claudia Neghină a aflat că este însărcinată la 19 săptămâni

Cu toate că femeile însărcinate au multe simptome care le dau de gândit că ceva este schimbat în corpul lor, în cazul Claudiei Neghină lucrurile au stat diferit. Celebrul fotomodel și-a dat seama că este însărcinată aproape de jumătatea sarcinii, atunci când burtica de gravidă a început să se contureze.

„Jumătate din sarcină nici nu am simțit-o pentru că n-am știut. Am aflat la 19 săptămâni că sunt însărcinată. Eu aveam ceva probleme hormonale. Am observat că nu mi-a mai venit menstruația, însă având ceva probleme hormonale, am mers pe baza lor. Făceam yoga, mult sport. Am observat că au început să se acopere pătrățelele”, a povestit modelul.

Claudia Neghină a născut! Prima imagine cu micuța Sofia | Demamici.ro

În timpul unei ședințe foto, o prietenă i-a spus că ar putea fi însărcinată și că nu pare a fi o simplă balonare, așa cum credea modelul de fitness. La două zile distanță după această discuție, Claudia a mers la ginecolog și a primit confirmarea sarcinii.

„Este o minune de la Dumnezeu. Am avut o certitudine, am avut nevoia de o schimbare. Am cerut universului să mi se întâmple ceva, dar nu am avut nicio pretenție. (…) De multe ori, viața cumva îți trimite ce ai nevoie când ai nevoie. (…) Mama s-a bucurat foarte mult. Tata a murit la sfârșitul anului trecut. (…)”, a mai povestit vedeta.

Vezi si: A treia sarcina diferită pentru Adela Popescu: „Radu s-a panicat ca nu era învățat cu mine… ” | Demamici.ro

Vezi si: Adela Popescu și Radu Vâlcan, prima apariție alături de copii. Cei doi băieței seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro