Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 8 ani: „Mulțumesc că ai venit în viață noastră!” | Demamici.ro

Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 8 ani: „Mulțumesc că ai venit în viață noastră!” | Demamici.ro

Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 8 ani. Mirela Vaida este o mămică fericită! Carla, fetița ei, a împlinit 8 ani, prilej cu care mămica mândră a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 8 ani

„În urmă cu 8 ani, la ora asta, eram deja mămică de câteva zeci de minute! Se năștea primul meu copil, fetiță mea mică, creață și curioasă! De atunci, totul s-a schimbat! Mulțumesc, Carla Maria că ai venit în viață noastră! La mulți ani, fetița mamii! (P.S. La noi petrecerea a început de vineri și încă se continuă! Și, pentru că la fiecare aniversare Carla își dorește câte un tort din desenele animate, am avut și anul acesta un tort de poveste! Să aveți o săptămâna minunată!”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, alături de câteva fotografii cu fiica ei.

Mirela Vaida vrea să devină mamă pentru a patra oară

În cadrul unui podcast, Mirela Vaida a mărturisit în urmă cu ceva timp, că e pregătită să devină mamă pentru a patra oară.  `Două fete aș mai face, două, dacă mi le-ar da Dumnezeu gemene, ca să scap din prima, vai, aș fi cea mai fericită. Avem și nume pentru ele. Numai că, e timp pentru toate, dacă îți dă Dumnezeu înseamnă că știi să le duci. Ne luăm cu treabă zi de zi, venim obosiți acasă, suntem rupți~, a povestit Mirela Vaida.

Mirela Vaida i-a născut natural pe toți cei trei copii

Inițial picasem și eu în acest trend al cezarienelor pentru că toată lumea te sfătuiește să faci cezariană din varii motive. Însă eu vin dintr-o familie în care lucrurile sunt extrem de întoarse spre natură.

Mama, bunica, rudele mele îmi povesteau despre cum au născut copiii, despre cum s-au întors la serviciu sau la munca câmpului în aceeași zi, despre cum munceau până în ultima zi de sarcină”, declarat, cu ceva timp în urmă, vedeta.

Vezi și: Mirela Boureanu Vaida a explicat de ce a ales sa nasca natural: „Initial picasem si eu in acest trend al cezarienelor!”| Demamici.ro

Vezi și: Sotul Mirelei Boureanu Vaida a asistat la cele 3 nasteri naturale ale copiilor sai: „L-au adus pe brate, alb ca varul” | Demamici.ro