Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 7 ani: „Tu ești primul meu copil, tu m-ai învățat că nimic din ce-am trait, până la voi, n-a contat cu adevărat!” | Demamici.ro

Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 7 ani: „Tu ești primul meu copil, tu m-ai învățat că nimic din ce-am trait, până la voi, n-a contat cu adevărat!” | Demamici.ro

Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 7 ani: „Tu ești primul meu copil, tu m-ai învățat că nimic din ce-am trait, până la voi, n-a contat cu adevărat!” Mirela Vaida este o mămică fericită și se poate mândri cu trei copii superbi: Carla, în vârstă de 7 ani, Vladimir, în vârstă de 4 ani și Tudor în vârstă de 3 ani.

Frumoasa prezentatoare de televiziune are motiv de sărbătoare: fiica sa, cea mai mare dintre copiii săi, a împlinit 7 ani! Cu acest prilej, Mirela Vaida a postat pe conturile sale de socializare mai multe fotografii cu micuța, dar și un mesaj emoționant pentru Carla.

Carla, fetița Mirelei Vaida, a împlinit 7 ani

„A venit și ziua aceea când copilul îți spune că nu mai e copil. Că nu mai vrea să i se spună „pui” sau „Uaua”, „creața mică” sau „printesa lui mami”. Vrea să i se spună „domnişoara Carla”, pentru că azi dimineață, la ora 8.02, a împlinit 7 ani! 🎉♥️ De azi vrea să învețe să joace remy, șah și alte jocuri de „oameni mari”, chiar dacă ea, încă, adoarme cu plușurile și poneii în pat! 💖 A așteptat ziua asta cu mari emoții și toată casa e într-o agitație generală! 🙈😊 La mulți ani, fetița mea! Tu ești primul meu copil, tu m-ai învățat, prima, că nimic din ce-am trait și-am realizat, până la voi, n-a contat cu adevărat! La mulți ani, „fetita mea!” Și-o să-ţi spun aşa toată viaţa pentru că, indiferent de câți ani vei împlini, tot „fetița mamii” rămâi! ♥️🙏🥰🐣🐥”, a scris Mirela Vaida pe pagina sa de Instagram.

Carla, fetița Mirei Vaida, a împlinit 7 ani! Aceasta s-a transformat într-o adevărată domnișoară!
Carla, fetița Mirei Vaida, a împlinit 7 ani! Aceasta s-a transformat într-o adevărată domnișoară!

Mirela Vaida vrea să devină mamă pentru a patra oară

Într-un interviu recent, vedeta a recunoscut că s-a gândit mult la un posibil nou membru al familiei, până în punctul în care a ales chiar și numele. Visul Mirelei Vaida este să aibă două fete și doi băieți, motiv pentru care speră ca la următoarea sarcină să aibă încă o fetiță.

„Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru OK Magazine.

Mirela Vaida este căsătorită din anul 2009 cu Alexandru Vaida și au împreună trei copii.

Sursa foto: Facebook

Vezi și: Mirela Boureanu Vaida a explicat de ce a ales sa nasca natural: „Initial picasem si eu in acest trend al cezarienelor!”| Demamici.ro

Vezi și: Sotul Mirelei Boureanu Vaida a asistat la cele 3 nasteri naturale ale copiilor sai: „L-au adus pe brate, alb ca varul” | Demamici.ro