Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani: „Mă simt în continuare cel mai norocos tată de pe pământ” | Demamici.ro

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani: „Toma, baiatu’ lu’ tata, la mulți ani!” | Demamici.ro

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani: „Toma, baiatu’ lu’ tata, la mulți ani!” Bucurie mare în familia lui Horia Brenciu! Toma, băiețelul adoptat de artist și de soția sa, Alice Dumitrescu, a împlinit 8 ani. 

Cu acest prilej, Horia Brenciu a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. „Buburuza din imagine împlinește azi 8 ani! Pe atunci, îl mai prindeam la poze… Acum e argint viu! 😘 Toma, baiatu’ lu’ tata, la mulți ani! ♥️”. 

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani

Relația dintre Horia Brenciu și Toma este una într-adevăr specială. „De 8 ani, de fiecare data când vin acasă, la geamul de la intrare, mă așteaptă ochii ăștia minunați! După ce intru, primesc și o îmbrățișare! Astea sunt tot atâtea motive să lupt si să iubesc și să ma simt in continuare cel mai norocos tată de pe pământ! Toma, iubirea mea, la mulți ani!”, a scris Horia Brenciu pe contul său de Instagram.

Băiețelul adoptat de Horia Brenciu a împlinit 8 ani: „Toma, baiatu’ lu’ tata, la mulți ani!” | Demamici.ro

Cu o zi înainte, artistul postase o fotografie cu tortul aniversar, alături de mesajul: Mâine, prințul meu moștenitor împlinește 8 ani.”

De asemenea, și Alice Dumitrescu a împărtășit pe Instagram o serie de imagini adorabile cu Toma.  „De 8 ani sunt cea mai fericită mamă a celui mai minunat băiat. A patra minune din viața mea! La mulți ani, Toma!”, a scris Alice Dumitrescu.

Horia Brenciu, declarații emoționante despre băiețelul pe care l-a adoptat

Horia Brenciu, unul dintre cei mai carismatici artiști din România, a fost multă vreme tată de fată, cu acte în regulă. Și asta pentru că soția lui i-a dăruit o fetiță pe nume Mina, iar la rândul ei, Alice Dumitrescu mai avea încă două fete din relații anterioare: Andreea, în vârstă de 28 de ani, din căsătoria cu fostul soţ, şi Maria, în vârstă de 20 ani, născută în urma unei relaţii pe care mama sa a avut-o cu un coleg de breaslă.

Din 2016, Horia Brenciu și Alice Dumitrescu au hotărât să ofere șansa la o familie unui copil, așa că au recurs la adopție.

„Toma este băiatul nostru. Este adevărat că nu l-a purtat Alice în burtă, însă este băiatul nostru din clipa în care a venit pe lume. Este o minune de copil, este inteligent, talentat la cântat şi la fotbal şi extrem de iubitor. Este dragostea noastră şi a tuturor celor care-l cunosc. Dumnezeu este mare şi ne-a dat acest dar minunat, pe lângă celelalte trei fete. Mina şi Toma sunt de nedespărţit, iar Alice stă cu ei aprope tot timpul. Sunt un om bogat şi-i mulţumesc, din tot sufletul meu, lui Dumnezeu pentru comorile mele”, a declarat fericit Horia Brenciu.

Povestea micuțului Toma este una emoționantă

Povestea micuțului Toma este una emoționantă. Într-un interviu acordat Eugeniei Vodă la TVR, Horia Brenciu a vorbit și despre mama biologică a băiatului său.

„Auzisem de la nişte cunoştinţe de familie despre o tânără domnişoară care vrea să avorteze şi atunci am făcut toate demersurile. Am zis, „Nu-l avortează, îl vrem noi!”. Soţia mea a fost cu ea peste tot. Era minoră. I-am asigurat toate elementele necesare unei naşteri normale. După ce a născut, Alice l-a adus acasă. Am făcut toate hârtiile necesare”, a dezvăluit Horia Brenciu la „Profesioniştii”.

Sursa foto: Facebook

Vezi și: Horia Brenciu, declarații emoționante despre băiețelul pe care l-a adoptat. Mama lui biologică era minoră și voia să avorteze | Demamici.ro

Vezi și: Horia Brenciu, sfaturi prețioase de tată pentru fiicele sale: „Poate că dragostea la prima vedere nu există” | Demamici.ro