Așa mamă, așa fiică! Salma Hayek, apariție pe copertă alături de fiica ei. Valentina are 14 ani și vrea să devină actriță | Demamici.ro

Așa mamă, așa fiică! Salma Hayek, apariție pe copertă alături de fiica ei. Valentina are 14 ani și vrea să devină actriță

Actrița Salma Hayek a apărut alături de fiica ei, Valentina Pinault, pe coperta ultimului număr al revistei Vogue.
La doar 14 ani, Valentina a pozat alături de celebra ei mamă, într-un pictorial care fost extrem de bine primit, mai ales că este pentru prima dată când cele două apar într-o astfel de ipostază.

la vârsta de 55 de ani, Salma Hayek este un model în ochii fiicei sale. Valentina își dorește să intre în lumea artistică, la fel ca mama sa, însă îi place să fie implicată și în acțiuni de caritate.
În interviul acordat revistei Vogue, Valentina a povestit, în spaniolă, că visează să devină actriță și regizoare. Între timp, este implicată ca voluntar la o cantină care vine în sprijinul persoanelor nevoiașe, deoarece îi place să îi ajute pe cei din jur.

„Am învățat că fiecare persoană fără adăpost are o poveste diferită. Toată lumea presupune că ei nu au unde să trăiască din cauza drogurilor sau pentru că nu muncesc.”

„Mai mult, atunci când văd pe cineva care doarme pe stradă, oamenii au aceeași reacție: le pare rău, dar nu vor să se apropie. Cred că este important să ne apropiem și să îi ascultăm în loc să îi ignorăm și să ne gândim că nu este problema noastră”, a spus adolescenta.

șa mamă, așa fiică! Salma Hayek, apariție pe copertă alături de fiica ei. Valentina are 14 ani și vrea să devină actriță

Pe durata ședinței foto, Salma și Valentina au purtat ținute special alese, ale unor designeri de marcă, ceva extrem de familiar pentru fiica și mama ei celebră.
Piesele vestimentare de brand-uri renumite nu lipsesc din garderoba lor de acasă, deși de cele mai multe ori ajung să prefere ținute lejere, cum ar fi treninguri.

Așa mamă, așa fiică! Salma Hayek, apariție pe copertă alături de fiica ei. Valentina are 14 ani și vrea să devină actriță

François-Henri Pinault, soțul Salmei, este unul dintre proprietarii companiei Kering, care deține branduri precum Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen și Yves Saint Laurent.
Chiar și așa, nu de puține ori, adolescenta Valentina se furișează în dressing-ul mamei sale și „împrumută” anumite haine.

Deși este o diferență de 40 de ani ca vârstă între Salma Hayek și Valentina, uneori, relația lor este precum cea a unor surori.

„Ne certăm pe haine pentru că îmi ia totul din dulap. Încă de când era mică nu m-a lăsat să-i aleg hainele și mi-a plăcut întotdeauna acest lucru. Și se pricepe foarte bine la machiaj. Eu mă pricep la machiaj, dar acum ea mă învață pe mine”, a declarat Salma.

Pentru actrița de la Hollywood, viața de mamă a început după vârsta de 40 de ani. În momentul în care a simțit că a realizat tot ceea ce și-a propus pe plan profesional, și-a dorit să facă și pasul maternității.
Inițial, Salma Hayek era pregătită să renunțe complet la cariera de actriță odată cu venirea pe lume a fetiței sale. Soțul ei a fost cel care a convins-o să revină la muncă: „Mi-a spus că la un moment dat îmi va lipsi profesia mea”.

Vezi și: Celebritatea nu alungă durerea. John Travolta, omagiu pentru fiul său, în ziua în care ar fi împlinit 30 de ani: „Dragul meu, mi-e dor de tine mai mult decât aș putea să o spun în cuvinte” | Demamici.ro

Vezi și: Sandra Bullock, actriță și mamă singură a doi copii adoptați. A decis să se retragă din industrie pentru a se dedica familiei | Demamici.ro