Andreea Bănică nu își mai trimite fetița la școală: „Trăim niște vremuri pe care nu-mi imaginam vreodată că le vom trăi!” | Demamici.ro

Andreea Bănică nu își mai trimite fetița la școală:

Andreea Bănică nu își mai trimite fetița la școală: „Trăim niște vremuri pe care nu-mi imaginam vreodată că le vom trăi!” Andreea Bănică, decizie importantă pentru familia ei. Artista, mamă a doi copii, a hotărât să se alăture părinților care au decis să nu își trimită copiii la școală din septembrie, din cauza pandemiei.

Andreea Bănică a mărturisit public că se teme să-și lase fetița la școală, de teama riscurilor pe care le presupune reintrarea într-un colectiv.

Andreea Bănică nu își mai trimite fetița la școală: „Vreau să am grijă de familia mea, de bunicii în vârstă bolnavi”

„Am decis sa nu imi trimit printesa la scoala in sistemul hibrid pentru care optasem! Am un sentiment ciudat… traim vremuri pe care nu imi imaginam vreodata ca le vom trai.

Andreea Bănică nu își mai trimite fetița la școală: "Trăim niște vremuri pe care nu-mi imaginam vreodată că le vom trăi"

Prefer sa faca scoala de acasa, online pentru ca i se permite acest lucru. Imi doresc sa scapam mai repede de acest virus covid 19 care ne pandeste pe toti, care se raspandeste atat de repede si care pentru unii dintre noi este letal. Vreau sa am grija de familia mea, de bunicii in varsta (bolnavi), de noi care ne ingrijim copiii.

Ei au nevoie de noi sanatosi si in putere! Mai e si faptul ca am un spirit civic dezvoltat care nu imi da pace. Poate ca cei care citesc mesajul meu iau aminte si vor lua masuri si ei la randul lor.

Andreea Bănică nu își mai trimite fetița la școală: "Trăim niște vremuri pe care nu-mi imaginam vreodată că le vom trăi"Nu ne-am inchis in casa, nu traim intr-un glob de sticla, insa pe cat putem, ne ferim in continuare de locurile aglomerate inchise, ne dezinfectam mereu si purtam masti ceea ce va rog si pe voi sa faceti”, a transmis Andreea Bănică pe contul ei de Instagram.

Vezi si: Mirela Vaida a decis să nu-și mai trimită copiii la grădiniță în noul an școlar: „Pe noi nu ne-a convins nicio autoritate că ei vor fi în siguranță” | Demamici.ro

Vezi si: Șerban Copoț, gânduri de tată: „Cei 7 ani de acasă pot fi șterși foarte ușor de 2 ani de anturaj prost” | Demamici.ro