Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!” | Demamici.ro

Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!” ⤵ https://www.demamici.ro/alina-laufer-a-nascut-gemenii-prematur-la-29-de-saptamani-ma-rog-la-dumnezeu-sa-ii-aiba-in-paza-demamici-ro/

Alina Laufer a născut prematur, luni dimineață, după ce a întâmpinat o serie de complicații în sarcina gemelară.
Soția lui Ilan Laufer a adus pe lume prematur o fetiță și un băiețel la Maternitatea Giulești din Capitală.
Anunțul nașterii a fost făcut de către tăticul Ilan Laufer, pe pagina lui de Facebook, acolo unde a oferit și mai multe clarificări despre starea soției sale și a bebelușilor.

Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de săptămâni: „Mă rog la Dumnezeu să îi aibă în pază!”

“Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a fost mesajul transmis de Ilan Laufer.

Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de saptamani: "Ma rog la Dumnezeu sa ii aiba în paza!"

Alina Laufer a născut prematur după ce a apelat la fertilizare în vitro

Alina și Ilan Laufer și-au dorit enorm să devină părinți și după ani buni de încercări eșuate, cuplul a apelat la un tratament de fertilizare în vitro.
Spre surpriza lor, au aflat că vor deveni părinți de gemeni.
Sarcina, însă, s-a dovedit a fi una cu riscuri.
Săptămâna trecută, Alina Laufer a fost internată la Maternitatea Giulești, aproape de săptămâna 30 de sarcină.

Alina Laufer a născut gemenii prematur la 29 de saptamani: "Ma rog la Dumnezeu sa ii aiba în paza!"

„Vineri mi s-au rupt membranele, s-au fisurat, ieri am ajuns la spital (n.r. luni, 8 februarie). Am sunat doctorul, i-am explicat ce s-a întâmplat, mi-a zis să stau în pat, dar având în vedere că peste weekend nu m-am simțit senzațional, luni dimineață Ilan a sunat la spital și am venit aici, la Giulești. Eu credeam că mă lasă să plec acasă, nici nu mi-am adus bagaj, dar mi-au zis că rămân aici. Sunt la Giulești și sunt foarte mulțumită de sistemul de sănătate de stat. O să nasc prin cezariană, deși la prima sarcină cu Karina ( fetița de 12 ani pe care o are din prima căsătorie cu artistul Jorje), am născut natural.

Acum este inseminare, am sarcină cu gemeni și orice zi câștigată este binevenită! În luna aprilie ar trebui să nasc copiii. Acum am 29 de săptămâni, dar doctora mea mi-a spus că nu pare că urmează să nasc. Am rămas internată, totul este sub control, toți trei suntem bine, eu și copiii. Eu stau în pat, nu am voie să fac efort, iar sarcina trebuie monitorizată. Mi se administrează antibiotic ca să nu fac vreo infecție. Mi-am făcut ieri și testul Covid. Nu am contracții și nu există semne de naștere, dar nu știu sigur cât va trebui să stau aici sau dacă rămân până voi naște!”, declarase Alina Laufer în urmă cu câteva zile.

Vezi si: Alina Laufer, însărcinată cu gemeni, internată de urgență în spital: „Una dintre membrane s-a rupt, a pierdut lichid amniotic” | Demamici.ro

Vezi si: Alina Laufer, schimbări în luna a șaptea de sarcină: „Mă lupt cu insomniile și o poftă de dulce îngrozitoare” | Demamici.ro

Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro

Alina și Ilan Laufer vor deveni părinți, după 8 ani de încercări. Cuplul a apelat la fertilizare in vitro.

După mulți ani în care s-au rugat să poată avea un copil împreună, cuplul a primit cea mai frumoasă veste: Alina a rămas însărcinată cu gemeni.

„Știu că ne-am întâlnit și mi-ai zis: „Hai că poate sunt doi. Mi-ai zis să dea Dumnezeu să fie doi. Ai fost o profetă. Avem gemeni. Eu și Ilan suntem foarte, foarte fericiți.

Vreau să spun că astăzi am fost cu Ilan pentru prima dată la o ecografie pentru că el nu a fost până acum cu mine la nicio vizită și a fost un moment atât de emoționant încât nu ne puteam abține aproape să nu plângem acolo amândoi când am văzut bobițele noastre cum dau fericite din mânuțe”, declara într-un interviu Alina Laufer.