Alina Ceușan a născut! După 12 ore de travaliu a ajuns la cezariană | Demamici.ro

Alina Ceușan a născut! După 12 ore de travaliu a ajuns la cezariană | Demamici.ro

Alina Ceușan a născut! După 12 ore de travaliu a ajuns la cezariană. Alina Ceușan a devenit mămică pe data de 15.09.2020 la ora 04:44 dimineața. Bloggerița a născut prin cezariană, cu toate că a stat 12 ore în travaliu și o oră s-a chinuit să împingă.

„După 12 ore în travaliu, o oră de împins și o cezariană după, ți-am spus ție, baby Rock Tisha, 15.09.2020, 4:44, primele cuvinte: „Deci tu ai stat în burtica mea în tot timpul acesta!””.

„La 4:44, baby Rock Tisha s-a născut prin cezariană (un alt carusel de emoții și senzații. Nu m-a durut, însă am vomitat. E foarte ciudat să nu simți nimic, am tremurat etc). Vă voi povesti mai multe în vlog. Nu am putut filma asta. M-a ajutat că aveam epidurala deja făcută.

A plâns. S-a oprit imediat ce mi l-au pus piele pe piele. Are cea mai drăguță limbă pe care am văzut-o vreodată. Abia aștept să împărtășesc mai multe lucruri cu voi. Sunt la Terapie Intensivă acum. Trebuie să dorm, însă sunt foarte flămândă. N-am mâncat de ieri de la 14:00. Visez mâncare.”

Alina Ceușan a născut! După 12 ore de travaliu a ajuns la cezariană

Alina Ceușan și-a ținut la curent urmăritorii pe perioada travaliului. Mămica a împărtășit momentele intime în story-uri în care a descris cu lux de amănunte cum se simt contracțiile și care au fost trăirile ei din fiecare moment înainte de a-și cunoaște bebelușul. După epidurală, durerile travaliului au scăzut considerabil.

Alina Ceușan a așteptat cu nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept. Micuțul s-a lăsat așteptat, însă nu i-a dat prea multe bătăi de cap mămicii care a fost extrem de activă până în ultimele clipe înainte de venirea lui pe lume.

Cu doar câteva zile înainte să nască, Alina particpa la ședințe foto. De altfel, frumoasa bloggeriță a fost foarte activă pe toată durata celor 9 luni. Și-a continuat munca, a pozat, a fost la evenimente, a filmat și a menținut relația foarte apropiată cu urmăritorii de pe contul de Instagram.

Alina Ceușan

Mai mult decât atât, Alina Ceușan a ales să împărtășească cu prietenii virtuali momente mai intime, cum ar fi controalele din timpul sarcinii, poze cu bebe din burtică și i-a ținut la curent cu stările sale din timpul lunilor în care a fost însărcinată cu Vladimir.

Alina Ceușan

Pasionată de sport, Alina Ceușan a renunțat la mișcare doar în primul trimestru de sarcină, moment mai delicat pentru toate gravidele, însă a reluat activitatea fizică în jurul lunii a 4-a, atunci când medicul i-a dat acceptul pentru a face sport. Sportul a ajutat-o să se mențină în formă și să nu pună prea multe kilograme.

Ce declara Alina Ceușan cu câteva zile înainte să nască

Cu doar câteva zile înainte să-și strângă băiețelul la piept, Alina Ceușan a mers la un control de monitorizare a sarcinii pentru a se asigura că băiețelul este bine. Doamna doctor i-a spus că are deja contracții de intensitate mică și că bebele ar urma să se nască în următoarea săptămână.

Alina Ceușan

„Iată-ne la un alt control de monitorizare a sarcinii. Sunt semne că bebelușul ar vrea să vină. Poate va veni weekend-ul acesta (n.r. – story-ul a fost făcut pe data de 11.09), dacă nu, luni trebuie să fiu aici din nou la ora 09:00 pentru un alt control. Doamna doctor a spus că bebele ar trebui să vină în mai puțin de o săptămână. Trebuie să fim pregătiți. Bebe ar avea în jur de 3400 grame din ce mi s-a spus la eco.

Alina Ceușan

Am terminat cu monitorizarea. Doamna doctor spune că am contracții la câteva minute. Eu nu le simt. Nu mă doare nimic în acest moment. Vă voi ține la curând”, a spus Alina Ceușan într-un story pe care l-a făcut cu câteva zile înainte să nască.

Vezi si: Alina Ceușan, în costum de baie la 40 de săptămâni de sarcină! Frumoasa blondă poate intra în travaliu în orice moment | Demamici.ro

Alina Ceușan s-a căsătorit cu hair-stylistul din Cluj, Raul Tișa, de care s-a îndrăgostit în urmă cu șapte ani.

„Ai venit în viața mea ca o mașină puternică: gălăgioasă și rapidă, dansând pe stradă într-o noapte toridă de vară. M-ai învățat ce sunt viața, iubirea, credința, respectul și apoi cum să mă remarc, cum să deschid o bere cu bricheta, cum să repar bateria mașinii, să îmi plătesc facturile, să plec când e cazul, să îmi asum riscuri, să omor cu bunătate.

Acum șapte ani, ai venit în viața mea și n-ai plecat niciodată”, a fost mesajul pe care Alina l-a postat pe contul de socializare.

Vezi si: Alina Ceușan este însărcinată. Primele imagini cu burtica VIDEO | Demamici.ro