Adi Sînă, testat pozitiv, s-a izolat în aceeași casă cu Anca Serea și cei șase copii: „Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă” | Demamici.ro

Adi Sînă, testat pozitiv, s-a izolat în aceeași casă cu Anca Serea și cei șase copii:

Adi Sînă, testat pozitiv, s-a izolat în aceeași casă cu Anca Serea și cei șase copii: „Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă”. Adi Sînă a fost testat pozitiv cu noul coronavirus chiar la încpeutul lunii noiembrie. Artistul a preferat să rămână discret cu situația lui și abia de curând a vorbit despre cât de greu i-a fost soției sale, Anca Serea, să se descurce singură cu șase copii.

Timp de trei săptămâni, Adi Sînă a stat izolat, departe de ceilalți membri ai familiei, însă în aceeași casă cu ei.

Adi Sînă, testat pozitiv, s-a izolat în aceeași casă cu Anca Serea și cei șase copii

„În ultimele 20 de zile nu am putut să fac nimic, nu am putut să ies din camera mea în care m-am izolat. Am fost izolat de pe data de 2 noiembrie. Într-o seară am avut nişte frisoane şi am avut un pic de temperatură şi în momentul ala mi-am dat seama că se întâmplă ceva cu mine.

Am zis atunci să nu mai stau în cameră cu Anca, să mă duc într-o altă cameră, una de la mansardă, unde am şi biroul de altfel.

Adi Sînă, testat pozitiv, s-a izolat în aceeași casă cu Anca Serea și cei șase copii: "Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă."

Am o cameră mică unde e un birou, un pat, o baie. Am hotărât să mă izolez în camera aceea gândindu-mă că aş putea avea noul virus. Am avut temperatură, m-am izolat şi am început să iau vitamine şi paracetamol. În următoarea zi am fost la spital, mi-am făcut testul şi s-a confirmat ceea ce bănuiam, eram infectat cu noul virus, COVID-19.

Forma a fost una uşoară pentru mine. Am avut febră la un moment dat, 39,5 şi 39, 6”, a spus soțul Ancăi Serea pentru revista VIVA!.

Anca Serea s-a ocupat singură de cei șase copii

Adi Sînă, testat pozitiv, s-a izolat în aceeași casă cu Anca Serea și cei șase copii: "Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă."

Adi Sînă este vindecat acum și răsuflă ușurat după ce și cel de-al doilea test efectut a ieșit negativ.

Anca Serea, însă, este ca mai fericită, după ce timp de trei săptămâni s-a descurcat singură, cu cei șase copii. Toți, rămași acasă, cu școala online.

„Ce a fost mai rău a trecut în primele două nopţi. Aveam nişte dureri de cap foarte mari, era o menghină la capul meu. Acele frisoane, acele transpitaţii. A doua zi a fost mai bine, a treia şi mai bine, urmam tratamentul… foarte multe lichide, foarte multe vitamine. Am depăşit acest moment, m-am făcut bine.

De două zile am testul negativ. A fost greu şi pentru mine şi pentru Anca. Ei îmi lăsau mâncarea la uşă, la camera de la mansardă. Anca a rămas cu copiii, cu şcolile online, nu i-a fost uşor deloc. Acum este bine, m-am întors în dormitorul nostru, pot să îmi îmbrăţisez copiii, mi-a fost dor de ei”, a mai declarat Adi Sînă.

Vezi si: Mihai de la 3 Sud-Est, la Terapie Intensivă din cauza coronavirusului. Mihai Budeanu are doi copii și este un familist convins | Demamici.ro

Vezi si: O mamă a doi copii imploră un gând bun: „Copilașii mei frumoși nu merită să crească fără mămica lor!” | Demamici.ro