A fost fotografiata cand isi alapta fetita pentru ultima data! A renuntat la alaptare pentru a-si salva viata | Demamici.ro

A fost fotografiata cand isi alapta fetita pentru ultima data! A renuntat la alaptare pentru a putea lupta cu cancerul | Demamici.ro

Sunt povesti de viata care se scriu cu lacrimi si cu multa durere. Pe langa amaraciunea de a fi nevoit sa duci o astfel de lupta crancena, exista si optimismul si pozitivismul pe care le iei din dorinta de a te vindeca.

Vrei sa fii sanatoasa pentru tine si pentru puiul pe care l-ai adus pe lume. Sanatatea ta devine importanta, dar nu ca forma a egoismului, ci ca semn al iubirii fata de copilasul pe care l-ai nascut si fata de care ai datoria de a-i fi alaturi cat mai mult timp.

„Dupa cateva zile de la aceasta fotografie, aceasta curajoasa mama a inceput lupta cu cancerul. Au urmat 5 luni de chimioterapie, iar aceasta este ultima data cand mama isi alapta fiica”, a declarat fotograful care a surprins acest moment unic.

Dupa ce imaginea a fost facuta publica, mai multe mamici au sustinut-o pe mamica curajoasa impartasindu-si si ele povestile de viata.

A fost fotografiata cand isi alapta fetita pentru ultima data! A renuntat la alaptare pentru a putea lupta cu cancerul | Demamici.ro

Kimberly: „Aceasta poza este facuta ultima data cand mi-am alaptat fetita de 3 luni inainte de chimioterapie.

Un lucru atat de greu prin care trebuie sa trecem. Sunt in remisie de 6 luni si am o fetita de 16 luni, perfect sanatoasa. Cancerul este ingrozitor, dar am stiut ca chimioterapia imi va salva viata. A trebuit sa lupt cat de mult am putut.

Fara chimio as fi murit, asa sansele mele de supravietuire au crescut cu 65%. A trebuit sa lupt pentru cei 3 copii ai mei. Cand ai copii mergi pana in panzele albe pentru ei”.

Nicole a fost si ea nevoita sa renunte la alaptat pentru a-si putea salva viata.

„Imi pare rau. Si eu a trebuit sa renunt la alaptare la 6 luni pentru a putea urma tratamentul pentru cancer. A fost extrem de greu. Am simtit ca acest cancer ne-a furat momente speciale din legatura pe care o creasem prin alaptare.

Acum micuta mea e bine si eu sunt cancer free, dar tot doare enorm. Toate rugaciunile mele se indreapta catre tine, mamico!”.