Fetita de 1 an, atacata de un pescarus. Micuta s-a ales cu o ureche vanata | Demamici.ro

Fetita de 1 an, atacata de un pescarus. Micuta s-a ales cu o ureche vanata | Demamici.ro

O fetita de un an a fost atacata in timp ce era in carucior de un pescarus care a incercat sa-i fure mancarea.

Freya Yhia-Raine manca o bucatica de branza in Tyneside atunci cand un pescarus a aterizat in caruciorul ei si a vrut sa-i ia mancarea din gura.

Un pescarus a atacat un copil

Un pescarus a atacat un copil

Mama ei, Cathryn Raine, in varsta de 23 de ani, a spus ca Freya era determinata sa nu dea drumul mancarii insa pasarea a lasat-o pe micuta cu o vanataie dureroasa la urechea stanga.

Copilul a avut nevoie de o vizita la doctor dupa atac si a ramas speriata permanent de pasari, iar din aceasta cauza nu mai mananca afara. Mama a spus ca a primit o vizita de la serviciile sociale din cauza ranii.

Un pescarus a atacat un copil, facandu-i o leziune la ureche | Demamici.ro

„Freya nu avea simtul fricii. Nu voia sa dea drumul mancarii. Am incercat sa-i iau bucata de branza pentru a o arunca pescarusului, insa o tinea cu pretul vietii.

Jumatatea din bucata era in gura ei, iar pescarusul incerca sa-i scoata bucata din gura. Batea din aripi si o lovea, astfel ca nu sunt sigura daca aripile sau ciocul i-au cauzat vanataia.

La inceput am crezut ca este amuzant, dar apoi aripile au inceput sa o loveasca, iar Freya a inceput sa tipe. Era pietrificata. Oamenii incepusera sa vina pentru a vedea ce se intampla.

A fost oribil. Nu se putea opri din plans. Ma gandeam ca trebuie sa-i iau bucata de branza si sa o arunc pasarii inainte de a provoca daune reale. Totul a durat aproximativ 15 secunde, insa a parut o vesnicie.

Intr-un final am reusit sa-i iau bucata de branza iar pasarea si-a indreptat atentia asupra mea si a lasat-o in pace. Pasarea nu era speriata de oameni deloc, doar voia bucata de branza” a spus mama fetitei, potrivit Daily Mail.

Un pescarus a atacat un copil

„Pentru ca era o vanataie atat de urata la urechea dreapta, doctorii au fost nevoiti sa cheme serviciile sociale pentru a discuta cu mine a doua zi.

Au venit si le-am spus ca un pescarus i-a cauzat rana, insa n-am putut sa le zic daca a fost cauzata de ciocul pasarii sau de aripi. Putea sa fie mai rau.

Era o fetita atat de increzatoare si lipsita de frica inainte ca acest lucru sa se intample, insa a daramat-o complet.

Locuiesc aproape de malul marii si pescarusii sunt o mare problema. Sunt cu adevarat neinfricati si vor lua orice doresc. Nu sunt deranjati de nimic” a mai spus mama acesteia.