Tragedie într-o familie din Suceava. O fetiță de 3 ani, călcată cu mașina de propriul tată, din greșeală | Demamici.ro

Tragedie într-o familie din Suceava. O fetiță de 3 ani, călcată de mașină de propriul tată, din greșeală

Tragedie într-o familie din Suceava. O fetiță de 3 ani, călcată cu mașina de propriul tată, din greșeală. Accident tragic în comuna Vicovu de Jos, județul Suceava. O familie se pregătește să își conducă puiul pe ultimul drum, mult prea devreme.

Tragedie într-o familie din Suceava. O fetiță de 3 ani, călcată cu mașina de propriul tată, din greșeală

Fetița lor, în vârstă de 3 ani, a fost călcată cu mașina de propriul tată. Bărbatul în vârstă de 27 de ani se afla la volanul mașinii sale și nu și-a văzut fetița care se juca pe o alee în curtea în care bărbatul intrase cu autoturismul.

Acest lucru, a costat-o viața pe copila lor. Accidentul cumplit s-a petrecut luni, 12 aprilie. Tânărul tătic intrase de pe un drum național în curtea unei firme pe care o deținea tatăl său. Micuța stătea în șezut pe alee, atunci când tatăl ei a făcut un viraj la dreapta.

Roata din dreapta a mașinii a trecut pe copilă, moment în care tatăl fetei a intrat în stare de șoc. Cu ultimele puteri a reușit să sune la 112, însă văzând că fetița lui se află în stare foarte gravă, nu a mai așteptat să vină ambulanța, așa că a urcat-o în mașină și a mers până la spitalul din Rădăuți.

Copila se afla în stop cardio-respirator când a ajuns la spital, cu multiple traumatisme în zona capului, iar medicii nu au mai putut face nimic ca să o salveze. Din primele informații, fetița a suferit răni „incompatibile cu viața”.

Oamenii legii din Suceava au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vezi si: „Bebelusul meu a murit asfixiat in scaunul auto. Va rog, nu faceti si voi greseala mea!” | Demamici.ro

Vezi si: O fetiță de 8 luni a murit după ce șnurul unui balon legat de pătuț i s-a înfășurat în jurul gâtului | Demamici.ro