Strigatul dureros al unei fetite care nu vrea sa-si piarda tatal: „Ajutati-ma sa imi salvez taticul!” | Demamici.ro

Strigatul dureros al unei fetite care nu vrea sa-si piarda tatal:

Strigatul dureros al unei fetite care nu vrea sa-si piarda tatal. Pentru aceasta fetita de 8 anisori din Republica Moldova, joaca cu copiii nu mai are niciun farmec. Nimic nu mai conteaza in acest moment decat sa isi vada tatal acasa, sanatos, departe de spital.

Un copil a carui copilarie a fost umbrita de o boala nemiloasa care s-a abatut asupra familiei lor: leucemia.

Dupa diagnosticul primit, fetita a incercat sa se implice in salvarea tatalui ei, iar efortul fetei a devenit viral pe Facebook.

„Va implor, ajutati-ma sa imi salvez taticul”, este mesajul pe care Polina l-a raspandit pe retelele de socializare.

„Polina, fetita lui Sergiu, ne implora sa nu-i lasam. Pentru ca la mijlocul acestei dureri se afla cancerul… Viata acestui tatic are un pret imposibil pentru ei… Nu mai au nimic decat speranta in oameni.” Postarea a adunat in ultimele 11 zile peste 13.000 de redistribuiri.

Diagnosticat cu leucemie la varsta de 33 de ani

Tatal Polinei are doar 33 de ani, traieste in Republica Moldova si a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica, o afectiune hematologica severa, cauzata de proliferarea necontrolata in maduva osoasa a celulelor imature numite limfoblasti.

Strigatul dureros al unei fetite care nu vrea sa-si piarda tatal: "Ajutati-ma sa imi salvez taticul"

Strigatul dureros al unei fetite care nu vrea sa-si piarda tatal

„Dupa ce a fost diagnosticat in Moldova, l-au cam plimbat pe drumuri pentru ca nu prea au medicina acolo. Cu ceva sprijin, a reusit sa plece in Turcia, la o clinica din Istanbul. Tratamentul lui se intinde pe o perioada de aproximativ un an de zile. A facut prima si a doua sedinta de chimioterapie si urmeaza sa vedem daca va fi nevoie de transplant,” a declarat Vlad Placinta, presedintele asociatiei care s-a implicat in sustinerea tatalui, pentru Adevarul.

90.000 de euro – costul unei sanse la viata, alaturi de copiii lui

Suma totala pentru operatie si tratamentul necesar dupa interventie se ridica la 90.000 de euro. Conform primului plan de tratament emis de catre clinica din Istanbul, (unde Sergiu este internat in prezent), in aceasta etapa costurile tratamentului se ridica la cel putin 30.000 de euro.

„Ne-au dat trei preturi in cazul lui Sergiu. Cei 30.000 de euro pe care ni i-au comunicat la inceput sunt doar pentru chimioterapie. Pentru transplant se ajunge la 90.000 de euro. E greu pentru ei si dureros, mai ales ca au copii de crescut,” a mai precizat Vlad Placinta, pentru Adevarul.

Strigatul dureros al unei fetite care nu vrea sa-si piarda tatal

Taticul in varsta de 33 de ani spera la o salvare si tot ce isi doreste este sa se poata intoarce acasa la familia lui, sa isi vada cei doi copii crescand.

„Impreuna cu sotia crestem doi copii mici. Trec prin multe investigatii, tratamente costisitoare, chimioterapii, dureri insuportabile, deja este peste puterile mele, insa stiind ca sunt pilonul casei, al copiilor, sotiei si nadejdea parintilor, imi doresc din tot sufletul sa lupt si vreau sa traiesc alaturi de copiii mei,” afirma Sergiu, intr-un mesaj postat pe site-ul caritate.md.

Doneaza o sansa la viata. Iata cum ii poti ajuta:

Orice suma este binevenita, iar dona?ii se pot face:

Denumire entitate: Asociatia “SALVEAZA O INIMA”

Cod de inregistrare fiscala: 31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Va rugam sa specificati numele de familie al taticului! (Sandu)