Sergiu, „taticul calaret”, vrea sa se casatoreasca cu mama copiilor sai: „Acum putem!” | Demamici.ro

Sergiu,

Sergiu, „taticul calaret”, vrea sa se casatoreasca cu mama copiilor sai: „Acum putem!” Sergiu Ion Ciobotariu a impresionat prin gestul pe care l-a facut pentru a-si vedea sotia si copilul nou-nascut. „Taticul calaret” a mers calare peste 40 de km pana la maternitatea din Iasi in care sotia sa tocmai adusese pe lume cel de-al treilea copil.

A vrut sa-i duca Andreei mancare si lui Sergiu junior scutece. Chiar daca nu a putut sa intre in unitatea medicala din cauza restrictiilor impuse, ieseanul a impresionat o tara prin gestul sau.

Vezi si: Povestea lui Sergiu, tanarul care a mers la maternitate pe cal sa-si vada sotia si copilul nou-nascut VIDEO | Demamici.ro

Jurnalistii de la „Buna Ziua Iasi” si Catalin Morosanu si-au unit fortele si au demarat o campanie de strangere de fonduri in urma careia s-au strans cateva zeci de mii de euro.

Astfel se face ca Sergiu, Andreea si cei trei copilasi ai lor (doua fetite si un baietel nou-nascut) s-au mutat in casa noua chiar inainte de Paste.

Vezi si: „Taticul calaret” si-a vazut visul implinit. Cum arata casa in care Sergiu s-a mutat impreuna cu sotia si cei trei copii VIDEO | Demamici.ro

Sergiu, "taticul calaret", vrea sa se casatoreasca cu mama copiilor sai: "Acum putem!" | Demamici.ro

Familia care a vandut locuinta a ingrijit foarte bine casa si curtea. Impresionati de povestea familiei Ciobotariu, le-au lasat tinerilor pana si mancare in frigider si congelator.

„Familia de la care am cumpărat casa este deosebită. Ne-a lăsat până și mâncare în frigider și în congelator… Nu avem cuvinte. Au lăsat multe lucruri în casă de care avem nevoie. Avem tot ce ne trebuie. Am primit haine, jucării pentru copii, alimente… nu ne mai trebuie nimic.

Aș vrea să cumpărăm un aspirator și mai multe pentru casă. Trebuie să aduc și calul cu mine. Nu am putut până acum pentru că nu era potcovit”, a declarat Sergiu Ciobotariu pentru bzi.ro.

Sergiu, "taticul calaret", vrea sa se casatoreasca cu mama copiilor sai: "Acum putem!" | Demamici.ro

Chiar daca au impreuna trei copii, Sergiu si Andreea nu sunt casatoriti. Nu au avut aceasta posibilitate pana acum, insa acum ca viata lor s-a schimbat si s-a asezat pe un fagas bun, tinerii vor sa-si oficializeze relatia cat mai repede cu putinta.

„Vrem să ne căsătorim. Când mergem la primărie, vrem să ne și căsătorim. Până acum nu am avut posibilitatea, dar acum putem”, a mai spus Sergiu.

Vezi si: Taticul calaret si familia, primul Paste in casa noua! „Ne-am schimbat de cand ne-am mutat” VIDEO | Demamici.ro

Sergiu, "taticul calaret", vrea sa se casatoreasca cu mama copiilor sai: "Acum putem!" | Demamici.ro