Se deschide un nou centru de donaţii pentru mame şi bebeluşii lor, Mamele ajută Mamele (MaM) | Demamici.ro

Se deschide un nou centru de donaţii pentru mame şi bebeluşii lor, Mamele ajută Mamele (MaM) | Demamici.ro

Se deschide un nou centru de donaţii pentru mame şi bebeluşii lor, Mamele ajută Mamele (MaM). Venirea pe lumea a unui nou născut aduce multe bucurii, dar şi multe griji si nevoi. Nenumărate  familii se află in situaţia de a nu-i putea  oferi bebeluşului ce are nevoie. Tocmai de aceea, Asociaţia „Sănătate pentru Viată” şi  Directia Generală  de  Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Sector 1 lansează Proiectul „MaM – Mamele ajută Mamele”.

În cadrul proiectului, pe  25 noiembrie 2021, ora 13:00, se deschide Centrul de Donaţii MaM – Mamele ajută Mamele, dedicat mamelor cazuri sociale şi bebeluşilor lor.

 In România, 10% din naşteri provin din Sectorul 1.

Se deschide un nou centru de donaţii pentru mame şi bebeluşii lor, Mamele ajută Mamele (MaM) | Demamici.ro

Centrul Mamele ajută Mamele (MaM) işi propune să ajute proaspetele mămici cu nou născuţi şi/sau copii mici, cazuri sociale din Sectorul 1, cu tot ce e nevoie: Pachetul Nou Născutului (cu lucruri de bază precum scutece, creme, hăinuţe), obiecte precum cărucioare, pătuţuri sau jucării şi consultanţă psihologică, şedinţe cu nutriţionişti, cu moaşă şi cursuri de reconversie profesională, one-to-one sau în grup.

Susţinerea proiectului se va face din donaţii de lucruri / obiecte sau bani, atât direct la Centrul MaM sau pe site www.ajutamam.ro , în contul bancar al Asociaţiei Sănătate pentru Viaţă.

Invităm mamele care au lucruri si/sau obiecte de la bebeluşii sau copilaşii lor pe care nu le mai folosesc, dar şi companiile/ firmele / corporaţiile să se alăture proiectului.

Donaţiile se pot face:

  • direct in Centrul MaM din str. Barbu Delavrancea Nr 18 sau
  • pe site www.ajutamam.ro direct în contul Asociaţiei Sănătate pentru Viaţă
  • IBAN: RO59BTRLRONCRT0271171601.

Vania Limban – moașă, coordonator: „Am inițiat „Proiectul MaM – Mamele ajută Mamele” cu intenția de a susține, a ajuta și a le fi alături mamelor cazuri sociale într-un moment cu o mare incărcătură emoțională pentru ele și familiile lor – venirea pe lume a copilului”.

Mai multe informaţii despre proiect se găsesc pe www.ajutamam.ro şi pe pagina de Facebook MaM.

Despre Asociaţia „Sănătate pentru Viaţă”

Asociaţia „Sănătate pentru Viaţă” iniţiază şi implementează proiecte educaţionale dedicate viitorilor părinti, copiilor, adolescenţilor, tinerilor, adulţilor şi seniorilor, promovând un stil de viaţă sănătos la orice vârstă.

Vezi si: Magazinul cu hăinuțe pentru copiii nevoiași. Aici poți dona sau lua haine gratis pentru cei mici | Demamici.ro