S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură | Demamici.ro

S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură | Demamici.ro

S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură. În luna februarie, brandul olandez de cărucioare vine cu o noutate care revoluționează domeniul de puericultură prin lansarea căruciorului Joolz Aer+.

Noul cărucior a fost testat înainte de lansare, unde a fost premiat cu renumitul Red Dot Award pentru design și a primit calificativul de „cel mai bun din test” de către Organizația Consumatorilor Europeană.

Joolz Aer+ deține toate avantajele pe care le caută un părinte: este ușor ca un fulg, se pliază și depliază într-o secundă cu o singură mână și se adaptează nevoilor unei familii care iubește confortul și aventura.

Scaunul sport ergonomic susține dezvoltarea copilului și se ajustează cu ușurință într-o poziție de reclinare totală pentru un somn cât mai confortabil.

Căruciorul este produs din materiale 100% reciclate; brandul promovează responsabilitatea atât față de copil, cât și pentru planetă.

S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură | Demamici.ro

S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură

Mai mult, căruciorul Aer+ are dimensiunile unui bagaj de mână și este prevăzut cu o capotină extra extensibilă, plus factor de protecție 50+ împotriva razelor ultraviolete. Cântărește doar 6 kg, poate fi transportat cu ușurință pe umăr cu ajutorul curelei de transport și se pliază/ depliază cu o singură mână într-o secundă.

S-a lansat Joolz Aer+, cel mai premiat cărucior pentru confort și aventură | Demamici.ro

În plus, aspectul căruciorului se adaptează creșterii copilului. Spătarul extra-lung oferă o susținere a gâtului și a capului foarte bună, până la o capacitate de 22 kg.

Dacă familia se mărește, părinții pot achiziționa un landou suplimentar pentru a folosi căruciorul de la naștere și un board pentru cărucior pentru fratele / sora mai mare.

Landoul căruciorului Aer+ este singurul din lume care se pliază împreună cu căruciorul – o invenție brevetată marca Joolz. În această combinație, căruciorul cântărește doar 8 kg și se pliază / depliază cu o singură mână în doar 3 secunde.

Joolz este un brand sustenabil și oferă o garanție transferabilă de 10 ani pentru un astfel de cărucior, încurajând folosirea unui cărucior de către mai multe familii.

Căruciorul Joolz Aer+ este disponibil din luna februarie în diverse nuanțe de culori pe www.adinish.com, Showroom-urile Adinish din țară și magazinele partenere.

Adinish Trading SRL este reprezentanța exclusivă a mărcii Joolz în România.

Vezi și: De ce bebelușii scandinavi dorm afară la -15 grade Celsius? | Demamici.ro

Vezi si: Cum îngrijești pielea ta și a bebelușului în sezonul rece? Sfaturi utile pentru o protecție eficientă VIDEO | Demamici.ro