Roxana Ionescu a pierdut sarcina: „Nu va mai exista niciun bebe!” | Demamici.ro

Roxana Ionescu a pierdut sarcina:

Din nefericire, fosta vedeta TV traieste o adevarata drama dupa ce a pierdut sarcina.

Anuntul a fost facut chiar de partenerul acesteia, Tinu Vidaicu, fiind si viitorul sot al „Mamei Natura”. Acesta a postat urmatorul mesaj in social media:

„Anul ăsta nu va mai exista niciun bebe, pentru că n-a mai putut să crească. Din păcate am înțeles că se întâmplă des. Din fericire, am înțeles că nu este o chestiune genetică. Se numește insuficiență placentară și asta însemană că fătul nu se poate hrăni suficient.

Partea bună este că nu este nimic tragic și că Roxana este bine și că în câteva luni putem încerca din nou. Nu este o chestie repetitivă. Din punctul ăsta mergem înainte. Nu dorim compasiune, nu dorim păreri de rău. Vă mulțumim pentru gândurile bune și energia voastră pozitivă”.

Roxana Ionescu a pierdut sarcina

In luna aprilie, Roxana Ionescu si Tinu Vidaicu au anuntat ca urmeaza sa aiba un copil. Din nefericire, bebelusul n-a apucat sa vada lumina zilei fiindca Roxana a pierdut sarcina.

Atunci cand a facut anuntul sarcinii, Roxana era in culmea fericirii si a anuntat ca in luna octombrie urma sa devina mama pentru prima oara.

Roxana Ionescu a pierdut sarcina

„Este cel mai frumos lucru după ce am aflat vestea de bebe. Cumva, anul ăsta a început în forţă şi o să se termine la fel pentru că în octombrie este data în care vom face cunoştinţă cu bebe.

După care, la anul vor fi toate cele, nunta… Nu fac nunta anul acesta”, a spus Roxana Ionescu in primul sau interviu in care a vorbit despre sarcina.