Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă, după 8 luni de spitalizare. Prima imagine emoționantă cu gemenii împreună | Demamici.ro

Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă, după 8 luni de spitalizare. Prima imagine emoționantă cu gemenii împreună | Demamici.ro

Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă, după 8 luni de spitalizare. Prima imagine emoționantă cu gemenii împreună. Ramona Păuleanu, frumoasa prezentatoare de la PRO TV, poate zâmbi acum fericită, în timp ce își privește amândoi copilașii cum dorm. Aceasta a postat pe contul său de Instagram o fotografie emoționantă cu gemenii săi.

Micuții se odihnesc, iar mămica lor a scris în dreptul fotografiei: „(Doar) 20 de minute de liniște pe zi, te scapă de doctorii? Mmm.. nu prea cred 🤦‍♀️😅 Cum vă descurcați, voi, părinți de gemeni? Sau cei cu copilași cu diferență mică de vârstă?”

Ce au răspuns mămicile

Comentariile nu au întârziat să apară, numeroase mămici răspunzând la întrebarea pusă de Ramona Păuleanu.

„Greu, parcă din ce în ce mai greu. Mamă de gemeni de 5 luni, băiețel și fetiță. Noaptea dorm amândoi, se trezesc amândoi odată. Ziua, dorm pe rând, doarme unul, se trezește celălalt. Rar avem timp să mâncăm pe timp de zi, uneori îmi amintesc că am mâncat ultima dată… alaltăieri…

Vor din ce în ce mai multă atenție, jucat, iar bateriile noastre sunt pe minus. Speeeer că atunci când vor sta în funduleț, când îi voi putea lasă oarecum independenți să se joace împreună și noi să avem ceva mai mult timp liber…

Că să nu zic că abia aștept să aibă 4-5 ani să doarmă mai mult și să putem comunica, să ne înțelegem… Știu, sunt multe gânduri în capul meu, ar trebui să mă bucur de fiecare etapă, teoria o știu…”

O altă mămică a recunoscut că a plâns după ce a citit comentariile de la fotografia respectivă.

„Am citit toate răspunsurile și am plâns! Am 2 fetite de 3 ani și 6 luni și 1 an și 7 luni, deci 1 an și 11 luni diferență între ele. Nu am niciun ajutor. Câteodată o iau razna și îmi vine să plec de acasă și de câte ori îmi ies din fire, Dumnezeu îmi dă o palmă și le da lor o vomă, o răceală, o enterocolită, ceva… și după aceea realizez că important este să fie ele bine că aș muri fără ele! Ești puternică! Ești minunată! Și gândește-te doar la câtă nevoie au ei de tine! Putere îți doresc!😍”

Iar o alta o încurajează pe Ramona Păuleanu, numind-o eroină.

„Greu, cea mică de 5 luni e certată cu somnul ziua (30-40minute pe ceas). Cea mare de 2 ani și 9 luni face tămbălău non stop, dar tu ești o eroină! Să fiți sănătoși!❤️”

După 8 luni jumătate de spitalizare, Ramona Păuleanu și-a adus și băiețelul acasă

„După 8 luni și jumătate de spitalizare, băiatul meu a venit astăzi acasă. Dumnezeu e mare 🤍”, a scris prezentatoarea TV în dreptul fotografiei în care apare cu micuțul său în brațe, în timp ce părăsesc spitalul care pentru Luca a fost singura casă pe care a cunoscut-o de când a venit pe lume.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Prezentatoarea TV le este profund recunoscătoare echipei medicale care i-a îngrijit băiețelul în tot acest timp, însă în aceeași măsură mulțumește și divinității pentru ajutorul divin. Luca avea 0% șanse de supraviețuire în prima luna de internare, iar faptul că acum este în viață și mai ales, acasă, împreună cu familia sa, este cu adevărat un miracol.

„Spunea cineva la postarea trecută că nu Dumnezeu ne-a ajutat să vină acasă, ci medicii. După tot ce am trăit, tind sa-l contrazic. Fire cerebrală, cu picioarele pe pământ, spun cu toată convingerea că Dumnezeu nu putea fără medici, dar nici medicii fără El. Îi vedeți aici pe unii dintre cei care l-au îngrijit în această jumătate de an, cărora le voi purta întotdeauna o veșnică recunoștință, și mai ales domnului doctor Cârstoveanu și doamnei doctor Bizubac.

Oameni care, cred, sunt de aceeași părere cu mine. Ca au asistat si la un miracol, pe lângă priceperea lor, reușind sa trimită acasă un copil cu zero la sută șanse de supraviețuire în prima luna de internare.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Ramona Pauleanu (@ramonapauleanu)

Ramona Păuleanu a născut prematur

Vestea că va deveni mamă de gemeni a fost o adevărată binecuvântare pentru ea, însă din păcate, Ramona Păuleanu nu a putut duce sarcina până la termen.

Gemenii ei s-au născut prematur, iar pentru băiețel lucrurile au devenit și mai complicate.
Micuțul Luca a avut de suferit din cauza unei bacterii intraspitalicești și a avut nevoie de aproape 9 luni de spitalizare.

„Am tot amânat momentul ăsta sperând că altfel va arăta «întoarcerea» mea la voi. Dar iată ca timpul a trecut și trece, iar ceea ce era dat ca sigur, nu e decât o dureroasă așteptare și incertitudine.

Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia.

Alexandra și Luca.

Probabil că așa a fost sa fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost Universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viata când mi-au clănțănit dinții în gură de frica.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca”, a scris, după naștere, Ramona pe rețelele sociale.

Vezi si: Ramona Păuleanu dă în judecată Spitalul Filantropia după ce-a născut prematur gemenii, iar băiețelul a necesitat aproape 9 luni de spitalizare. Prezentatoarea PRO TV cere daune de 1 milion de euro | Demamici.ro

Ramona Păuleanu și-a adus băiețelul acasă, după 8 luni de spitalizare. Prima imagine emoționantă cu gemenii împreună | Demamici.ro

Sursa foto: Instagram

Vezi si: Băiețelul născut prematur al Ramonei Păuleanu, de 6 luni în spital: „Sper doar ca de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi” | Demamici.ro

Vezi si: Prezentatoarea PRO TV Ramona Păuleanu a născut gemenii prematur. Băiețelul se află în spital de 5 luni