Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe | Demamici.ro

Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe | Demamici.ro

Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe. De 8 ani Pepe și Raluca Pastramă formează un cuplu. Aparențele vorbeau despre o familie extrem de unită, despre doi oameni care se iubeau la fel ca în prima zi.

Mai mult decât atât, cei mai mulți se așteptau ca fericitul cuplu să anunțe cea de-a treia sarcină. Iată că lucrurile nu erau chiar atât de roz pe cât păreau. Raluca Pastramă și Pepe au păstrat foarte bine intimitatea familiei lor și nu au dezvăluit problemele care au apărut pe parcurs.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe | Demamici.ro

Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe

A doua zi a lunii noiembrie a venit cu vestea tristă, împărtășită chiar de artist pe canalul personal de YouTube. Într-un video intitulat „Mai bine aflați de la mine!”, Pepe a explicat că de două săptămâni el și Raluca Pastramă nu mai locuiesc sub același acoperiș. Artistul a mărturisit că în decizia luată cel mai greu a fost să vorbească cu cele două fetițe și să le explice că mama și tata nu mai sunt împreună.

De dragul celor două micuțe: Maria (6 ani) și Rosa Alexandra (3 ani), Pepe și Raluca Pastramă au decis să păstreze o legătură strânsă. Deși nu mai sunt împreună în viața amoroasă, cei doi au o comunicare bună, sunt asumați și vor să aibă cea mai bună colaborare în calitate de părinți.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe | Demamici.ro

„Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, totodată, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Mai exact, vom divorţa în curând. Este o decizie asumată. Mai exact, nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni. Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine.

Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu vrem să fie acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Noi știm mai bine ce e în familia noastră, cât de frumos a fost, cât de încercată a fost relația noastră, cât de mult am crezut în ea și cum s-a terminat. Și vrem să avem o relație civilizată în continuare, pentru copiii noștri.

Pepe și Raluca Pastramă divorțează! Cei doi au împreună două fetițe | Demamici.ro

Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, nu există un motiv real. Dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul. Dacă nu se poate, nu se poate. E

u cu Raluca comunicăm foarte bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca. Avem o comunicare perfectă, nu ne vom certa niciodată. Știm exact ce am decis și sunt deciziile noastre”, a spus Pepe pe YouTube.

Vezi si: Iulia Albu, atac către Alina Ceușan și Lili Sandu: „Nu sunt de acord cu expunerea copiilor pentru bani!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Adrian Nartea, actorul care îl interpretează pe „Vlad”, va deveni tată pentru a doua oară | Demamici.ro