Părinții bebelușului înecat în cristelniță sunt devastați: „L-a băgat de 3 ori în apă, i-a dat sângele pe nas” | Demamici.ro

Filmul morții bebelușului scufundat în cristelniță. Părinții sunt devastați:

Slujba de botez a unul bebeluș din Suceava avea să se transforme în cel mai negru coșmar pentru o întreagă familie.
Cazul copilului de o lună și jumătate care a făcut stop cardio-respirator după ce a fost scufundat complet în cristelniță a stârnit numeroase reacții. Pentru părinți, nimic nu le mai poate aduce acum bebelușul înapoi.

Tatăl copilului a relatat cu groază ultimele clipe din viața micuțului său, din timpul slujbei de creștinare.

„L-am dus la biserică pentru încreștinare, ce pot să vă spun e că băiatul plângea, dar preotul l-a scufundat de trei ori în apă, iar el a inhalat apă. Părintele l-a scos, l-a șters, de la doctori am aflat că a inhalat 110 ml apă. Pe copil l-a bușit sângele pe nas, l-am pus cu fața în jos, să scoată apa, nu și-a revenit, bătăile inimii erau, dar avea un puls foarte scăzut… Dacă vezi copilul cu gura căscată și că plânge nu îl scufunzi de tot în apă, nu?”,a declarat tatăl copilului pentru Monitorul de Suceava.

Copilul a fost transportat de urgență duminică seara la spital, după ce medicii de pe Ambulanță l-au resuscitat.
Peste noapte, copilul a fost mutat la Terapie Intensivă, intubat, însă organismul lui a cedat după câteva ore, cel mai probabil din cauza leziunilor provocate de hipoxie.

Decesul bebelușului a fost anunțat de Poliția din Suceava care a transmis că a deschis o anchetă în acest caz.