Olguța Berbec a născut o fetiță. Interpreta a devenit mamă pentru a doua oară | Demamici.ro

Olguța Berbec a născut o fetiță. Interpreta a devenit mamă pentru a doua oară

Olguța Berbec a născut în prima zi a lunii februarie. Îndrăgita interpretă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, atât de așteptată de întreaga familie.
Din primele informații, fetița va fi botezată cu numele Olga Maria, după dorința partenerului de viață și tatăl fetiței, saxofonistul Remus Novac.
Olguța Berbec este încântată să vadă că cel mai mare vis al ei s-a împlinit, acela de a fi mamă a doi copii.
Artista și Remus Novac mai au împreună o fetiță de 4 ani, Cezara Elena.

Olguța Berbec a născut o fetiță. Interpreta a devenit mamă pentru a doua oară

Olguța Berbec a avut mari emoții în ultima săptămână de sarcină

Cântăreața de muzică populară a avut mari emoții cu doar câteva zile înainte de naștere, însă acum nu mai are niciun motiv de îngrijorare: nașterea a decurs bine, iar acum își poate strânge bebelușul la piept.

„Îmi este destul de greu zilele astea. Acum chiar sunt emoții. Nu știu de ce se spune că la al doilea copil ești mai relaxat, eu cred că ești mai stresat. Chiar mă gândesc acum fiindcă e tot luni. Mă gândesc ca lunea viitoare la ora asta trebuie să fim împreună.

Mă voi interna în dimineața respectivă. Am avut timp să le punem pe toate la punct. Și dacă se întâmplă neprogramat până luni nu este nicio problemă, locuim destul de aproape de spital si este în regulă.

Olguța Berbec a născut o fetiță. Interpreta a devenit mamă pentru a doua oară

Asta este partea cea mai ciudată, dar din fericire am câteva prietene care sunt acolo medici, deci nu îmi fac griji pentru că am păstrat legăturile de la nașterea Cezarei” , declara Olguța Berbec în urmă cu o săptămână.