Oana Roman, cu fetița la spital din cauza heliului dintr-un balon: „S-a prăbușit la pământ!” | Demamici.ro

Oana Roman, cu fetița la spital din cauza heliului dintr-un balon:

Oana Roman, cu fetița la spital din cauza heliului dintr-un balon: „S-a prăbușit la pământ!” Oana Roman a trecut prin momente neplăcute cu fetița ei, dintr-o simplă joacă. Vedeta a atras atenția părinților asupra pericolului nevăzut al baloanelor cu heliu.

Micuța Izabela a înghițit heliu după ce a desfăcut un balon, iar câteva secunde mai târziu a amețit și și-a pierdut cunoștința.

Totul s-a întâmplat într-un moment în care fetița se juca nesupravegheată cu niște baloane și nimeni nu ar fi bănuit pericolul la care se expune.

Oana Roman, cu fetița la spital din cauza heliului dintr-un balon: „S-a prăbușit la pământ!”

„Isa a desfăcut un balon și a înghițit heliu și a amețit atât de tare încât pur și simplu s-a prăbusit la pământ. Abia am reușit sa o prind ca să nu dea cu capul de ceva. Așa că nu lăsați copiii să înghită heliu, pentru că le creează o amețeală foarte puternică”, a spus Oana Roman.

Oana Roman, cu fetița la spital după ce a înghițit heliu dint-un balon: "S-a prăbușit la pământ"

Oana Roman a ajuns la Urgențe cu fetița ei, iar acolo Isabela a primit îngrijirile medicilor.
Cu această ocazie, vedeta a povestit episodul neplăcut prin care a trecut și a atras un semnal de alarmă în rândul părinților.

Oana Roman, cu fetița la spital după ce a înghițit heliu dint-un balon: "S-a prăbușit la pământ"

„O neatenție de 30 de secunde poate costa mult”, a mai precizat vedeta.

Isabela a împlinit la începutul anului 6 anișori

La începutul acestui an, Oana Roman a sărbătorit cu mare fast aniversarea de 6 ani a fetiței sale și a lui Marius Elisei.

Căsnicia nu a fost una ușoară pentru vedetă, însă s-a străduit de fiecare dată să mențină o relație apropiată cu Marius Elisei, de dragul fetiței pe care o au împreună.

Oana Roman este o mămică devotată și i-a organizat fetiței sale o aniversare desprinsă din povești.

Oana Roman, cu fetița la spital după ce a înghițit heliu dint-un balon: "S-a prăbușit la pământ"

„La ora 10:50, acum 6 ani se năștea Isabela. La mulți ani, copil minunat! Ești soare, ești lumină, ești Rai și Paradis. Ești bucurie, înțelepciune, frumusețe, bunătate și seninătate! Ești tot!

Să fii sănătoasă și fericită și să ai noroc. Să rămâi dreaptă, bună, generoasă și demnă! Cel mai mare privilegiu al existenței mele este acela că îți sunt mamă!”, a fost mesajul emoționant transmis de Oana Roman, pe rețelele sociale.

Vezi si: Lili Sandu a povestit cu lacrimi în ochi de ce bebelușul ei a avut nevoie de mai multe zile de spitalizare VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz și-a botezat fetița! Imagini superbe de la petrecerea Liei Elena | Demamici.ro