O vasluiancă a devenit bunică la 23 de ani, doborând recordul mondial | Demamici.ro

Are 23 de ani, s-a născut la Vaslui și este cea mai tânără bunică din România

O vasluiancă a devenit bunică la 23 de ani, doborând recordul mondial. Cazul unei tinere vasluience a făcut înconjurul lumii după ce s-a aflat povestea ei de viață.

La doar 23 de ani, Rifca Stănescu a devenit cea mai tânără bunică din România, dar și din lume, iar odată cu acest eveniment tânăra din județul Vaslui a ajuns chiar și pe paginile ziarelor internaționale.

Rifca Stănescu a devenit mamă la vârsta la doar 12 ani, acest lucru nefiind un lucru nefiresc în comunitatea din care face parte. Deși s-a bucurat de avantajele pe care le poate avea o mamă tânără, Rifca a mărturisit că și-a dorit ca fiica ei să nu îi urmeze exemplul și să copilărească mai mult.

Destinul fetiței nu s-a dovedit foarte diferit de cel al mamei, așa că la vârsta de doar 11 ani a născut și ea un copil, iar astfel, Rifca a devenit bunică.

„Sunt fericită că sunt bunică, dar mi-aș fi dorit altceva pentru Maria și pentru mine. Ion este un băiat bun, e deja logodit cu o fată. E bine să ai băieți, că ei nu suferă așa mult ca fetele, cred”, declara femeia, în prezent, în vârstă de 36 de ani.

Are 23 de ani, s-a născut la Vaslui și este cea mai tânără bunică din România

Rifca Stănescu, cea mai tânără bunică la vârsta de 23 de ani

Tânăra vasluiancă a ajuns fată măritată la vârsta de 11 ani, atunci când s-a căsătorit cu Ionel Stănescu, care pe atunci avea și el doar 13 ani, potrivit adevarul.ro.

Până să devină cea mai tânără bunică din lume, recordul era stabilit de o britanică în vârstă de 26 de ani. Tot potrivit presei internaționale, se pare că în familia din județul Vaslui a mai fost doborat încă un alt posibil record mondial. Mama Rifcăi a devenit străbunică la varsta de 40 de ani.

Tânăra a povestit că a fugit de acasă cu Ionel când avea doar 11 ani. La un an distanță s-au căsătorit și a rămas însărcinată: „Vreau să mă căsătoresc cu el, așa că am zis, după ce am petrecut o noapte împreună, că nimeni nu pe poate despărți. Eu fusesem promisă altui băiat de când aveam 2 ani, dar nu îl voiam pe el.

Înainte de asta, au fost multe bătăi. O dată, tatăl meu l-a atacat pe soțul meu cu un cuțit. A vrut să plătească 500 de lei despăgubire. Familia mea m-a adus acasă, dar după trei zile am fugit din nou, pentru a fi cu el.”

Vezi si: O tânără de 25 de ani a născut 9 bebeluși, stabilind un nou record mondial. Cele 5 fetițe și 4 băieței vor petrece în spital încă 3 luni | Demamici.ro

Vezi si: Mama singura a adus pe lume octupleti! Femeia mai avea 6 copii. Cum arata familia VIDEO | Demamici.ro