O cățelușă disperată a săpat prin piatră și moloz pentru a-și salva cățelușii după ce o casă s-a prăbușit peste ei VIDEO | Demamici.ro

O cățelușă disperată a săpat prin piatră și moloz pentru a-și salva cățelușii. Acesta este momentul plin de speranță în care catelusa sapa frenetic in incercarea disperata de a-și salva puii de sub daramaturi, dupa ce o casă s-a prăbușit peste ei, în India.

Videoclipul a fost făcut public de Animal Aid Unlimited, o organizație caritabilă de salvare a animalelor din stradă cu sediul în Rajasthan, India.

In imagini se vede cum cățelusa sapa cu toate puterile sub fundația casei, apoi mai adânc în pământ.

O cățelusă disperată a săpat prin piatră

Animalul a fost ajutat de un bărbat care poate fi văzut mutând dale mari, pentru a-i usura catelusei munca.

După mai bine de un minut, cățelușa disperata încetează să sape, iar bărbatul a scos din groapa un cățel minuscul, pe care l-a pus sub nasul cățelușei.

O cățelusă disperată a săpat prin piatră

O cățelușă disperată a săpat prin piatră și moloz pentru a-și salva cățelușii

După ce a mirosit puiul, pe care l-a recunoscut instant, catelusa s-a intors la sapat cu la fel de multa indarjire. Celalalt puiut al sau se afla in continuare sub pamant.

O cățelusă disperată a săpat prin piatră

Bărbatul a ajutat si la scoaterea celui de-al doilea cățeluș. Amândoi pareau a avea doar câteva săptămâni, potrivit Daily Mail. Catelusa a sapat cu dintii, cu labutele si cu toata fiinta ei pentru a-si putea simti din nou puiutii aproape.

Comportamentul unor animale ofera adevarate lectii de viata. Din nefericire sunt femei care isi abandoneaza copiii sau ii ucid fara urma de regret. Aceasta catelusa este cu siguranta „mai mama” decat multe femei.

Vezi si: Fetita nou-nascuta, abandonata pe un camp. Micuta a fost gasit plina de furnici, acoperita de muscaturi de tantari

Prăbușirea clădirilor este o problemă în India, cauzata de problemele geologice și, uneori, din cauza reglementărilor deficitare din industria construcțiilor.

O cățelusă disperată a săpat prin piatrăDouă persoane și-au pierdut viața în timp ce alte trei au fost rănite la începutul lunii septembrie, când o clădire s-a prăbușit în New Delhi.