O bona a fortat o fetita de 8 luni sa bea un biberon cu lapte. Micuta a murit. Parintii aveau montate camere de supraveghere si au vazut ce-a facut femeia | Demamici.ro

O bona a fortat o fetita de 8 luni sa bea un biberon cu lapte. Micuta a murit. Parintii aveau montate camere de supraveghere si au vazut ce-a facut femeia | Demamici.ro

Oluremi Adeleye, in varsta de 73 de ani, risca 70 de ani de inchisoare dupa ce a ucis fetita de 8 luni pe care o avea in grija. Bona din Maryland, Statele Unite ale Americii, a obligat-o pe Enita Salubi, fetita pe care trebuia sa o ingrijeasca, sa bea 300 de ml de lapte in 30 de secunde.

Camerele de supraveghere montate de catre parinti au surprins momentul terifiant in care femeia a scos tetita de la biberon si i-a turnat laptele pe gat. Fetita a incercat sa refuze cantitatea mare de lapte care a venit dintr-o data, insa bona insista cu turnatul laptelui, chiar daca fetita isi pierduse cunostinta.

Avocata bonei sustine ca intamplarea este un accident nefericit si ca femeia nu a vrut sa-i faca rau copilului. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere demonstreaza contrariul. Desi bona a declarat ca nu a scos tetina biberonului, probele video au aratat contrariul.

Pentru crima facuta, Oluremi Adeleye risca 70 de ani dupra gratii, fiind acuzata de crima de gradul II si abuz asupra copilului.

„Am lasat acasa un copil sanatos si am gasit unul mort. Nu e ceva ce poti uita”, a spus tatal fetitei, Influence Salubi, despre ziua in care copila a murit.

In imagini se observa cum dadaca dormea pe canapea, in timp ce fetita umbla in premergator. Enita a mers la femeie si a inceput s-o traga de haine. Suparata ca micuta a trezit-o, bona a pedepsit-o turnandu-i laptele pe gat.

Dupa 26 de secunde micuta a ramas fara suflare. Dupa 20 de minute, tatal copilului a fost sunat. Acesta a sunat la randul sau la Salvare, iar micuta a fost dusa de urgenta la spital, insa medicii nu au putut sa faca altceva decat sa constate decesul. In urma autopsiei s-a dovedit cauza mortii: asfixierea.

Bona a declarat ca hranirea fortata este o practica cunoscuta in tara din care ea provine, Nigeria.

„Am facut ce a trebuit pentru ca bebelusul sa aiba hrana in stomac”, a spus femeia in apararea ei.

Bona este mama a 5 copii si are 10 nepoti. Sentinta in cazul femeii va fi data pe 3 mai.

Citeste si:

FETITA, FARA CREIER, ADUSA PE LUME PENTRU A-I FI DONATE ORGANELE: “AM REZISTAT CU GANDUL LA MIRACOLUL CARE IL VA ADUCE PENTRU ATATEA FAMILII” | DEMAMICI.RO

COPIL NENASCUT, OPERAT SI PUS INAPOI IN UTERUL MAMEI, IN MAREA BRITANIE | DEMAMICI.RO

A NASCUT O FETITA MOARTA LA 37 DE SAPTAMANI SI A PIERDUT ALTE 2 SARCINI PANA A FOST DIAGNOSTICATA CU TROMBOFILIE! CE MESAJ A TRANSMIS DIANA MARIA CATRE VIITOARELE MAMICI | DEMAMICI.RO