Mesaj SOS cu localizare la 2 metri, de pe telefon. Cum se activeaza | Demamici.ro

Mesaj SOS cu localizare la 2 metri, de pe telefon. Cum se activeaza | Demamici.ro

In lumina ororilor din Caracal, persoanele au devenit interesate si mai mult de siguranta personala si cea a membrilor familiei. Exista o posibilitate foarte simpla prin care, in momentul in care te afli in pericol, poti trimite un mesaj SOS cu o localizare extrem de precisa, de pe telefon.

Pentru a putea face acest lucru trebuie sa activati functia din telefon. In cazul dispozitivelor Samsung, acest lucru se poate face urmarind pasii de mai jos:

Pentru telefoanele Samsung – mesaj SOS cu localizare la 2 metri

  1. De pe pagina principala a telefonului, mergeti in coltul din dreapta sus unde sunt cele 3 puncte ( setari) sau intrati in meniul de setari al telefonului.

2. Din sectiunea [Advanced Features], selectati [Send SOS messages – trimiteti mesaj SOS].

3. Bifati ca sunteti de acord cu termenii si conditiile astfel incat sa puteti trece la pasul urmator, cel de stabilire al contactelor catre care se vor trimite mesajele.

4. Puteti selecta contactele pe care vreti sa le adaugati in lista din agenda telefonica sau puteti crea contacte noi.


Puteti accesa functia di intrand in setari. In zona CAUTA scrieti SOS, apare functia telefonului preinstalata in care bifati butonul ACTIVAT si puteti scrie 4 numere de telefon la care, in caz de urgenta, se trimit sms-uri cu localizare, coordonate si harta. Gratuit!

Sms-urile se trimit chiar daca nu ai datele mobile sau gps-ul deschise.

La majoritatea telefoanelor de acest tip alerta e declansata cu 3 apasari scurte ale butonului de pornire (indicatie primita la activare).

Este un ingenios „buton de panica” care se poate dovedi foarte util, mai ales pentru copii. In functie de modelul telefonului, in acelasi moment face si trimite poze de la ambele camere, fata/spate si inregistreaza sunetul ambiental.