Medicii au sfatuit-o sa avorteze cand au diagnosticat-o cu cancer. Ea a refuzat. Mesajul pe care l-a transmis femeia e cutremurator | Demamici.ro

Medicii au sfatuit-o sa avorteze cand au diagnosticat-o cu cancer. Ea a refuzat. Mesajul pe care l-a transmis femeia e cutremurator | Demamici.ro

Sarah e dovada vie ca boala poate fi invinsa si ca o mama isi poate indeplini visurile chiar daca a fost la un pas de moarte. In urma cu 10 ani, femeia a trecut printr-o experienta traumatizanta. A fost diagnosticata cu cancer cand era insarcinata in 20 de saptamani.

A luptat pentru a putea duce sarcina la capat si a fost hotarata sa nu renunte la viata care se dezvolta in ea cu toate ca medicii au avertizat-o in privinta riscurilor. Atat viata ei, cat si a copilului, erau puse in pericol. Sarah a mers pana la capat.

A cautat doctori care sa o incurajeze si care sa-i ofere sprijinul necesar si a reusit sa duca sarcina pana la 34 de saptamani cand a nascut o fetita perfect sanatoasa. Anul acesta mamica sarbatoreste 10 ani fara cancer si 10 ani alaturi de fiica sa minunata si de familia care i-a fost mereu alaturi.

„Sunt oameni care vorbesc despre necesitatea avortului pentru salvarea vietii mamei. Eu sunt una dintre acele mame. Am fost diagnosticata cu o forma agresiva de cancer cand eram insarcinata in 20 de saptamani.

Nu o sa uit niciodata momentul in care am pasit in cabinetul unui oncolog si mi-a vorbit pentru prima data despre avort. Trecusem prin ani de incercari pana sa reusesc sa raman insarcinata. Preferam sa mor, dar sa dau viata.

CONTINUARE