Prima apariție a Ginei Pistol după naștere: „Fiica noastră e sănătoasă și e minunată!” VIDEO | Demamici.ro

Prima apariție a Ginei Pistol după naștere: „Fiica noastră e sănătoasă și e minunată!” VIDEO | Demamici.ro

Prima apariție a Ginei Pistol după naștere: „Fiica noastră e sănătoasă și e minunată!”. Gina Pistol a ajuns acasă cu fetița ei. Smiley a putut să-și țină fiica la piept pentru prima dată după venirea ei pe lume. Cei doi au făcut un video prin care le-au mulțumit tuturor celor care le-au fost aproape și care le-au transmis mesaje în aceste zile, atât de importante pentru ei.

Proaspăta mămică, dar și fetița se simt foarte bine. Au trecut și peste prima noapte acasă și, ușor, ușor se adaptează la noua viață. Smiley și Gina încep să conștientizeze ce presupune rolul de părinți, iar micuța lor se obișnuiește cu mediul extrauterin. Numele fetiței nu a fost dezvăluit încă și nici imagini cu bebelușa. Oricât de nerăbdători ar fi fanii, părinții au decis să nu-și expună încă fetița nou-născută.

Prima apariție a Ginei Pistol după naștere: „Fiica noastră e sănătoasă și e minunată!” VIDEO | Demamici.ro

Prima apariție a Ginei Pistol după naștere: „Fiica noastră e sănătoasă și e minunată!”

Smiley: Salutare tuturor! Vă pupăm cu drag. Aflați despre noi că suntem bine, în special Gina.
Gina: Vă mulțumim frumos pentru mesaje și scuzați-ne că am lipsit atât de mult, însă suntem într-un roller coaster emoțional.
Smiley: Fetița noastră este foarte bine. Am trecut cu bine peste prima noapte. Am ajuns cu bine acasă. Le mulțumim tuturor celor care ne-au trimis mesaje, urări, sfaturi și energie pozitivă.
Gina: Mulțumim celor de la Sanador, începând cu toată secția de neonatologie, asistentelor, moașelor, medicului anestezist care s-a ocupat de mine, medicului meu, doamna doctor Dana Oprescu. Au fost foarte drăguți cu noi și ne-am simțit foarte răsfățați. Pe lângă asta cea mai frumoasă surpriză și cel mai frumos cadou au fost din partea fiicei noastre. Fiica noastră e sănătoasă și e minunată.
Smiley: Abia așteptăm să se facă mare să-i povestim cât de multe mesaje a primit și cât de mult s-au bucurat oamenii pentru nașterea ei.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de GinaPistol (@ginapistol)

Vezi si: Smiley, melodie emoționantă pentru fetița sa: „Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit!” VIDEO | Demamici.ro

Gina Pistol a născut pe 9 martie

Gina Pistol și-a adus pe lume fetița în luna dedicată femeii, chiar cu o zi după Ziua Mamei. Micuța a cântărit la naștere 3230 grame și a avut 51 cm.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: „Am devenit părinți!”. Gina se simte bine, a născut în seara aceasta. Fetița noastră este sanatosa, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă.

Sunt primele ore din cea mai frumosă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă:)”, a trasmis Smiley pe Instagram.

Smiley, melodie emoționantă pentru fetița sa: „Mi-ai arătat că până acum eu nu am mai iubit!” VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: