Gabriela Cristea a nascut a doua oara | Demamici.ro

Gabriela Cristea a nascut in jurul orei 11:40. Prezentatoarea TV a adus pe lume cea de-a doua fetita a cuplului pe 17.03.2019, prin cezariana.

Inca de dimineata, Gabriela Cristea a anuntat pe Instagram ca aceasta este ziua aleasa pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil: „Suntem pregatiti pentru marea intalnire”, a scris prezentatoarea TV in dreptul fotografiei din spital.

Vedeta TV a nascut in aceeasi maternitate in care si-a adus pe lume fetitele si Andreea Balan.

Cu putin timp inainte de a naste, Gabriela Cristea a marturisit pentru Antena Stars ca este foarte emotionata si ca nu s-a putut odihni asa cum trebuie.

„Normal că avem emoţii. Am dormit şi nu prea. Suntem ok şi suntem pregătiţi. Tavi e mai bine decât mine, e mai puternic. Ne-am trezit de pe la 6 şi sperăm că totul o să decurgă bine. Totul a mers aproape perfect până acum şi nu cred că o să fie o problemă”, declara prezentatoarea TV cu putin timp inainte sa nasca.

Cea de-a doua fetita a familiei Clonda avea deja camera pregatita cu cateva zile inainte de venirea pe lume. Parintii au ales mobila simpla, alba, cu accente de roz prafuit. „A venit mobila bebelusei. Au inceput emotiile acelea mari”, scria Tavi Clonda pe Instagram in urma cu cateva zile.

Gabriela Cristea a fost nevoita sa nasca prin cezariana intrucat exista riscul unei rupturi de uter. Acesta este si motivul pentru care medicul care i-a monitorizat sarcina a programat interventia chirurgicala la 37 de saptamani de sarcina.

Gabriela Cristea si-a adus pe lume prima fetita, pe Victoria, pe 23.09.2017. La doar cateva ore dupa venirea micutei pe lume, parintii au facut publica prima fotografie cu bebelusa.

Tot pe 17.03.2019 a nascut si Oana Matache, sora Deliei.

Citeste si:

PRIMA FOTOGRAFIE CU CEA DE-A DOUA FETITA A GABRIELEI CRISTEA! CUM O CHEAMA PE MICUTA | DEMAMICI.RO

OANA MATACHE, SORA DELIEI, A NASCUT! PRIMELE DECLARATII ALE BUNICII: “E MARE, FRUMOS, GRAS!” | DEMAMICI.RO

ANDREEA BALAN A POVESTIT IN DETALIU CE I S-A INTAMPLAT IN SALA DE OPERATII: “SANGERAM PESTE TOT. ERAM INCHISA SI TOTUSI SANGERAM!”| DEMAMICI.RO

PRIMELE FOTOGRAFII CU NAMIKO, FETITA ANDREEI IBACKA SI A LUI CABRAL! “E INALTA. E O COMBINATIE. ESTE FOARTE FRUMOASA” | DEMAMICI.RO