Fostul principe Nicolae va deveni tată. Soția nepotului Regelui Mihai este însărcinată | Demamici.ro

Fostul principe Nicolae va deveni tată. Soția nepotului Regelui Mihai este însărcinată

Fostul principe Nicolae va deveni tată. Soția nepotului Regelui Mihai este însărcinată. Nicholas Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai și fost „Principe al României” a anunțat chiar de ziua copilului, 1 iunie, că va deveni tată. Soția sa, Alina Maria va naște în luna noiembrie.

Fostul principe Nicolae va deveni tată

„Sunt fericit să vă pot împărtăși bucuria că soția mea, Alina-Maria, este însărcinată cu primul nostru copil, care va veni pe lume în noiembrie. Ocrotit de dragostea părinților și a familiei, copilul nostru va fi educat în respectul strămoșilor și al valorilor tradiționale, în spiritul iubirii și al responsabilității față de țară, în credința în care am fost botezat, ca și bunicul meu, Regele Mihai. Așa să ne ajute Dumnezeu! Nihil Sine Deo!”, se arată în comunicatul tansmis de Principele Nicoae pe contul de Facebook.

Fostul principe Nicolae va deveni tată. Soția nepotului Regelui Mihai este însărcinată

În ziua în care a împlinit 25 de ani, Nicholas de Roumanie Medforth Mills a primit titlul de „Principe al României”. Acesta i-a fost retras în 2015 după ce o serie de controverse legate de un copil nerecunoscut au zguduit Casa Regală a României. Nicoleta Cîrjan susține că fetița pe care a adus-o pe lume in 2016 este fiica principelului Nicolae, însă acesta nu a recunoscut niciodată copilul.

În 2018, Nicholas de Roumanie Medforth Mills s-a căsătorit cu Alina Maria Binder la biserică, în Sinaia. Reprezentanții Casei Regale nu au participat la eveniment.

Alina Maria Binder are 30 de ani și e absolventă a Şcolii de Muzică şi Arte Plastice din Bucureşti şi a Colegiului Naţional I.L. Caragiale. Logodnica fostului principe a studiat la Academia de Studii Economice (ASE) şi a absolvit un master în Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană la SNSPA.

Fostul principe Nicolae va deveni tată. Soția nepotului Regelui Mihai este însărcinată

Vezi si: Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Vezi si: Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro